KOZAN’IN GÜLEN YÜZÜ: SUDİYE GİZEM AKSOYLU

KOZAN’IN GÜLEN YÜZÜ: SUDİYE GİZEM AKSOYLU

ABONE OL
Şubat 21, 2024 13:28
KOZAN’IN GÜLEN YÜZÜ: SUDİYE GİZEM AKSOYLU
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ŞÜKRÜ IŞIK

20 Şubat saat 01.40 civarı telefonum çaldı. Arayan Kozan CHP belediye başkan adayı Sudiye Gizem
“ Şükrü amca senden destek rica ediyorum, kontenjandan adayımız olurmusun”
“Biz sana destek olacağımızı ilk başta anons etmişiz, sana nerde nasıl faydamız olacaksa orda oluruz” dedim, “Yarın son gün olduğu için sabahtan gelip evrakları tamamlayıp imzalaman gerekiyor” dedi. Telefon kapattıktan sonra
e-devlet üzerinden istenen evrakları indirdim, diploma fotokopisini yanıma aldım, sabah 08.00 civarı Kozan, önce kendi evraklarımı teslim imza işi arkasından Ömer Faruk Kaymaz abinin ofisinde istişare…
Netice iki aksakallı amca, ben ve Ömer Faruk Kaymaz abi yeğenimiz Gizem’e destek olmak üzere kontenjan ilk iki sıradan aday olduk.
Yerel seçimlerde parti ikinci hatta üçüncü sırada gelir. Öncelik aday, sonra belediye meclis üyeleri son sırada partisi…
Gizem Kozan Anadolu lisesini bitirene kadar Kozan Şevkiye kızı, üniversite tahsili + mesleğini ifa ederken de İstanbul gibi bir metropolde ayakları üzerinde durabilmiş bir genç Kozan sevdalısı. Üstüne üstlük Beşiktaş belediye meclis üyesi bir belediyeci, idealist bir hukukçu, Kozan için çok güzel projeleri olan ufku açık bir genç politikacı.
Daha seçilmeden gitti İstanbul’da Ekrem İmamoğlu’ndan destek sözü aldı. Bilen bilir bunun manası büyükşehirden araç gereç bağışı demektir bu.
Belediye meclis üyeleri özenle seçilmiş, liyakatli bir kadro. Her kesime hitap edebilen, konulara hâkim bir ekip.
Çok başarılı olacağına inandığım elit bir kadro.

Not:
Listeler açıklandığı andan itibaren sosyal medya özelim ve telefonum saat gibi çalışmaya başladı. Destek mesajları, şaşkınlık ifadeleri, memnuniyet tebessümleri, başarı dilekleri… Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

1976 Üniversite hayatı ile Adana’ya yerleşmiş, o yıldan bu yana 80 ihtilali dinlencesi ve askerlik harici Adana’da yaşayan Tapan kökenli bir Kozan sevdalısıyım.
Uygulamacı inşaat mühendisi olmam nedeni ile Kozan’da basit dokunuşlarla Kozan’ın kaderini değiştirecek birçok projem var. Projelerimi Gizem Aksoylu başkanla birlikte hayata geçirebilecek ve Kozan’ın uzun vadeli gelişimine katkı sağlayacağımıza inanıyorum Kozan’ı hak ettiği noktaya çıkaracak güç ve kararlılıktayız.
DESTEK SİZDEN; HİZMET ÜRETMEK BİZDEN!
Muhabbetle

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP