HOŞ GELDİN 2024

HOŞ GELDİN 2024

ABONE OL
Ocak 1, 2024 12:46
HOŞ GELDİN 2024
1

BEĞENDİM

ABONE OL

ŞÜKRÜ IŞIK

Hoş geldin 2024, inşallah hoşluklar getirirsin. İnşallah kötü gidişe dur dersin, inşallah kötüden iyiye doğru bir çizgide seyredersin…

Bahara kadar her şeyi unutup seçime kilitleneceğiz.
Ne açlık, ne yoksulluk, ne Can Atalay, ne Gazze. Hep birinci planda gibi gözükseler de hep gölgede kalacaklar. Seçim seçim seçim..
İlk başta adayların netleşmesi süreci ve onun heyecanı…
Akabinde adayların ekibini kurup sahaya inmesi… Bu arada tek adam rejiminden beklediğim salvo atışlar… Mesela İmamoğlu’nun cezasının onanıp siyasi yasaklı oluvermesi, İslamcı Kürt seçmene şirin gözükmek adına Huda-para taviz verilmesi, pkkpyd ile dans edilerek milliyetçilik duygularının pik yapması.. Kısaca her şey olası, hiçbir şey sürpriz değil.. Son dakikada Demirtaş ve Yüksekdağ beraatta edebilir müebbette alabilir…
Şayet muhalefet başarılı sayılacak bir sonuç alırsa iktidar şapkayı önüne koymak zorunda kalır. Aksi durumda fiili uygulamadaki tek adam rejimi kamu vicdanında da yasallaşmış olur ki tüm ülke iki dudak arasından çıkacak cümlelere kilitlenir.
Şahsım adına o nedenle bu seçimi önemsiyorum. Hangi parti nereyi kazandıdan çok iktidarın şapkayı önüne koyacağı bir sonuç olmasını arzuluyorum.
Yeni yıldan ülkem adına tek dileğim bu.

Bakara 216. ayet “Sizin hayır bildiklerinizde şer, şer bildiklerinizde hayır vardır. Allah bilir siz bilemezsiniz”
Evet, ilk başta şer bildik, sanalda kıyamet kopardık. Gitmeyin, çıkmayın, Türkiye’de oynansın, bu Cumhuriyetin 100. Yılına yapılan bir hakaret dedik. Ama Yaradan kurban olayım. Öyle güzel bir noktaya gelindi ki.. Şerden hayır çıktı.
Önce ayrım yapmaksızın tüm Türk milleti titredi, kendine döndü Türk olduğunu, Suudların bize düşman olduğunu anladı. Bir noktada Milli Birlik sağlandı.
Sonra tüm Dünya kamuoyu “ Atatürk Türk Milleti için kırmızıçizgidir, bu konuda taviz verilmesi bile düşünülemez” cümlesini beyinlerine kazıdı.
Başbuğ Atatürk’le uğraşan iç ve dış güçler Atatürk’ün ölümünün üzerinden 85 yıl geçse de onun bir Dünya lideri olduğunu, Ona karşı bir kazanım elde edemeyeceklerini anladılar. Kısaca 100 yıl Cumhurbaşkanlığı kupasının galibi Mustafa Kemal Atatürk oldu. Bu vesile ile dik duruşlarından dolayı FB ve GS camiasını kutluyorum, onlara destek çıkan tüm klüplerimizi kutluyorum.
NE MUTLU TÜRK’ÜM DİYENE
TANRI TÜRKÜ KORUSUN VE YÜCELTSİN

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP