Aşk Sözleri, Duygusal ve Romantik Aşk Mesajları

Aşk Sözleri, Duygusal ve Romantik Aşk Mesajları

ABONE OL
Mart 2, 2023 15:00
Aşk Sözleri, Duygusal ve Romantik Aşk Mesajları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aşk, bir insanın, bir insana karşı duyabileceği duyguların en özel ve en heyecan verici olanıdır. Her duyusunun sadece tek bir kişiye karşı açık olmasına, vücudunun her hücresinde bahar coşkusunu yaşadığı çok özel bir insani duygudur. Kimi zaman masallardaki gibi muhteşem yaşanmışlıklara, kimi zamanda içerisinden çıkılamaz bir karanlık tam ortasındaki yalnızlığa ulaştırır. Aşk her haliyle, insanın varlığına ve insan ilişkilerine dair tecrübesinin temel yapı taşıdır.

İnsan aşık olduğu zaman yaşadığı hisseleri hak ettiği şekilde dışa vurumu için kelime seçmekte ve bunları bir araya getirmekte kararsız kalır. Çünkü onun için yaşadığı duygunun tarifi ve dillere dökülebilmesi mümkün değildir. Ancak bazı aşk mesajları veya aşk sözleri vardır ki, dile tercüman olur. İnsanın insana duyduğu her duygunun etkisinden ortaya çıkan edebiyat, aşkından kör olmuşların dahi, aşkının gücünü en iyi şekilde anlatmasına yardımcı olur.

Aşk bazen de insanı adeta dünyanın en iyi şairine dönüştürebilir. Betimlemeleri, benzetmeleri ve anlatımıyla sevgiliye karşı beslediği aşkın gücünü ve büyüklüğü çok kısa cümlelerle bile tarif edebilmek mümkündür. Aşka dair bugüne kadar çok fazla betimleme yapılmıştır ki, aşkı tatmayan veya o aşkı bilmeyenler için anlamsız gibi görünse de, aslında söylenebilecek en etkili aşk tarifleridir. Kadın veya erkek fark etmeksizin aşkın eşsiz mutluluğuna kendisini kaptırmış, sevgiliye çiçek gönderirken ve ya çiçek sepeti hediye ederken romantik aşk sözleri eklemek, keyif veren bir rutin haline gelebiliyor.

En Güzel Aşk Mesajları

Aşkınızı kelimelere, cümlelere dökme sandığınızdan, düşündüğünüzden çok daha çarpıcı sanat eserlerini ortaya çıkartmanızı sağlar. Ahmet Hamdi Tanpınar, Aziz Nesin, Edip Cansever, Cahit Sıtkı Tarancı ve dahası birbirinden güzel aşk şiirleriyle, her aşkın farklı tariflerini ortaya koymuştur.

En çarpıcı ve en güzel aşk mesajları ile sevdiğinizin yanında olmadığınızda dahi aslında kalbinizle onun yanında olduğunuzu hissettirebilirsiniz. Duyduğunuz aşkı, anlatmak istediğiniz kelimeleri bir araya getiremediğiniz de aşıkların kaleminden çıkmış aşk dolu mesajlar yardımınıza yetişiyor.

Hayatınızın aşkından sevgiliye aşk sözleri olarak, uyandığınızda alacağınız ilk güzel sözler;

• “Bu sabah yine her zamanki gibi tek düşüncem sendin sevgilim. Gözlerimi açtığım andan itibaren sadece senin için çarptı kalbim. Yanında olmak ve sana sımsıkı sarılmak istedim. Seni çok özledim canım sevgilim.”

Yanınızda olmasının size vereceği duygu yoğunluğunu ve mutluluğunu şimdiden hissedebilirsiniz. Seninle birlikte ve sen yanımdaymışsın mesajları;

• Her sabah senin sesinle ve kokunla güne başlayacağım zamanları iple çekiyorum sevgilim. Seninle aynı hayata adım adım ilerlerken, birlikte yaşlanacağımız düşüncesi beni o kadar çok heyecanlandırıyor ki asla anlatamam bir tanem…

Sevgilinize, eşinize duyduğunuz aşkı bazen kendi sözlerinizle anlatmak isteyebilirsiniz. Ancak cümleye hangi kelimeyi koyarsanız koyun, bir türlü istediğinizi anlatamadığınız düşüncesine kapılabilirsiniz. Böyle olduğunda çoğu aşkın filizlenmesinden, daha da ileriye taşınmasında rol almış aşk mesajları kararsızlığınızı ortadan kaldırır.

Sevdiğinizin yanından bir dakika dahi ayrı kalmaya katlanamadığınız da, yanımda ol ve hayatı boyunca iyi ki varsın mesajları gönderebilirisiniz.;

• Her sabah senin sesinle ve kokunla güne başlayacağım zamanları iple çekiyorum sevgilim. Seninle aynı hayata adım adım ilerlerken, birlikte yaşlanacağımız düşüncesi beni o kadar çok heyecanlandırıyor ki asla anlatamam bir tanem…

Kısa Aşk Mesajları

Aşkınızı anlatmak istediğinizde, yaşadığınız hisleri sayfalar ve ciltlerden oluşan kitaplar bile yetersiz gibi gelir. Hiçbir şey aşkınız, sevdiğiniz ve aranızdaki kimsenin algılayamayacağı özel duyguları anlatamaz. Her günü özel günler gibi yapan, sadece birkaç kelimeden oluşan cümleler bile onu mutlu edecektir. Kısa aşk mesajları ile sevdiğin yüzünde çok hafif bir gülümsemeyi bile oluşturabilmek, tek şey elde etmenizi sağlar; mutlulukların en saf halini.

Sevdiğinize her an ve her saniye onu ne kadar sevdiğinizi anlatma arzusundan kendinizi alıkoyamadığınız da kısa aşk mesajlarından yardım alabilirsiniz. Yanında olmadığınız her an varlığınızın tümüyle aslında onun yanında olduğunu hissettirecek, çok etkili aşk sözlerinden oluşan mesajlar bulunuyor.

Hayatınızın anlamı olan aşkınıza gün içerisinde atabileceğiniz en iyi aşk mesajları arasında;

• Hayatta kalabilmek için her insanın bir şeylere ihtiyacı var. Benim ise tek sana sevgilim.

veya

• Aşk görülmeyen bir şey sanıyorlar ama yanılıyorlar gözlerine her baktığımda gördüğüm en güzel şeyi aşkı görüyorum.

veya

• Seninle yaşamak o kadar güzel ki nefesin çiçek bahçesi, gözlerin beni içine çeken bir kara delik gibi seni çok seviyorum sevgilim.

Mesajları, etkileriyle gerçekten kendinizi ve yaşadığınız duyguları anlatmanıza yardımcı olur.

Uzun Aşk Mesajları

Eşinize, sevgilinize atacağınız uzun aşk mesajları aslında ona gösterdiğiniz önem, ilgi ve alakayı en iyi şekilde hissettirebilirsiniz. Uzun mesajlar, üzerinde uğraştığınız, düşündüğünüz ve tabii ki zaman ayırdığınız anlamını taşır. Böyle olduğunda çoğu zaman hangi kelimeleri bir araya getirdiğiniz veya ne kadar saçmaladığınızın dahi önemi kalmıyor. Sadece onu ne kadar sevdiğinizi anlatmak istediğinizde upuzun aşk mesajları atabilirsiniz.

Uzun mu uzun aşk mesajlarınızı sevdiğinizin telefonuna Whatsapp aşk mesajı olarak atabilirsiniz. İsterseniz sosyal medyada hikaye ve gönderiyle herkese duyuracak şekilde atabilirsiniz. Bunun için kullanabileceğiniz ve çoğu zaman tam olarak birlikteliğinizi yansıtacak aşk sözleri arasında;

• Canım sevgilim, aramızda olan bu güzel aşk bağı hiçbir zaman yok olmasın. Güzel gözlerin her zaman hayatıma ışık saçmaya devam etsin. En sevdiğimiz yerlerde hep anılarımızı yad edelim. Seni çok seviyorum.

• Gülüşlerimin ve en özel anlarımın tek şahidi sensin. Başka hiç kimse ile bu güzel anları yaşayamam böylesine mutlu olamam. Hayatım hep seninle olsun. Sana olan sevgim sonsuza dek sürecek canım sevgilim.

• Seni tanımadan önce hayatımın ne kadar boş geçtiğini anladım. Sen benim yaşantıma güneş gibi doğdun ve yıldızlar gibi parladın. Muhteşemim, benim şeker kokulu sevgilim.

Gibi daha sayılamayacak çok fazla aşk mesajı bulunuyor. Her kelimesiyle ilan-ı aşk olan ve uzunca bir şekilde hayatınızı onunla birlikte geçirmek istediğinizi anlatmak istediğinizde aşağıdaki aşk mesajını kullanabilirsiniz.

• Artık varlığım da yokluğum da seninle olacak, tıpkı dünüm ve bugünümdeki gibi. Sen kalmayı istediğin sürece hayatımın tam ortasında olacaksın sevgilim.

Yıllarca kurduğum hayaller seninle can buldu, seninle güzelleşti. Hayallerimden çok daha güzel bir aşk sundun sen bana. Şimdi ise o hayallerin çok daha ötesinde bir düşüm var.

Bir gün senin sesinle uyanıp, gözlerimi her sabaha seninle açmak. Sana kavuşacağım gün dünyaya gelme sebebim de anlam bulmuş olacak. Mutluluk adına ne varsa seninle tamamlanacak, seninle bir bütün olmanın huzurunu ömür boyu yaşayacağım.

Anlamlı Aşk Mesajları

Sevgiliye ve eşe yanında olmadığınızda dahi aslında onun yanında olduğunuzu anlatmak istediğinizdeyse anlamlı aşk mesajları yardımınıza yetişiyor. Sevginizi, hayatınızı onunla birlikte geçirmek istediğinizi anlatmanıza yardımcı olacak çok sayıda etkileyici aşk sözlerinin, mesajı bulunur.  Ama bazen özel bir duruma, özel bir ana veya özel bir olaya istinaden de aşkla bezenmiş mesajlar da atmak isteyebilirsiniz.

• Aşkın olmadan hayatta kalamam çok zor. Çünkü etrafımda olmadığın zaman boğulmuş gibi hissediyorum. Her geçen gün sana olan aşkım daha da artıyor. Seni çok seviyorum.

Mesajıyla sevdiğinizin hep yanında olmasını istediğinizi, onsuz vakitlerin geçmediğini etkili bir şekilde anlatabilirsiniz.

• Aşkımın ortağı kalbimin sahibi, ruhumun eşi, biriciğim olduğun için teşekkürler sana. Hayatıma girdiğin andan itibaren bana dünyaları verdiğin için, teşekkürler sana sevgilim…

Mesajıyla sevgilinizin, eşinizin hayatına girmesinden dolayı ona karşı aşkınızın dışında size yaşattığı en özel duygular için duyduğunuz minneti en iyi şekilde anlatabilirsiniz.

Aşkı anlatmak için bir araya gelen kelimeler, asla tesadüf değildir. Yaptıklarınızla, hep yanında olmanızla ne kadar sevdiğinizi gösterebilirsiniz. Ancak aşk her zaman dile de gelmek ister. Aşkını dile getirmek istediğinizde bir türlü anlatmak istediğini anlatan kelimeleri bir araya getiremediğinde üzülmene gerek yok.

Her aşık gibi, edebiyatın usta kalemlerinin, edebi kişiliği doğuştan olanların aşka dair yorumlarını gösteren aşk mesajları kullanmanızda hiçbir beis olmadığını bilmelisiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP