Geçmiş Olsun Mesajları

Geçmiş Olsun Mesajları

ABONE OL
Mart 3, 2023 08:26
Geçmiş Olsun Mesajları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçmiş Olsun İçin Gönderilebilecek Mesaj Önerileri

Hayat boyunca her zaman güzel şeylerle karşılaşmıyoruz. Bazen çok sevdiğimiz, değer verdiğimiz insanların üzücü haberlerini alıyoruz. Onların yanında olmak, onlara destek verip güçlü olmalarını sağlamak en temel insani isteklerimizden birisi oluyor.

Yalnızca bizim değil hasta yatağında yatan kişinin de görmek istediği bir destek oluyor bu durum. Etraflarındaki kişilerden gelecek geçmiş olsun mesajlarıgeçmiş olsun dilekleri kendilerini güçlü hissedip bir an evvel iyileşmeleri için en güzel motivasyon kaynakları arasında. Gönderilecek güzel bir geçmiş olsun mesajı iyileşmeyi hızlandırıp, desteğinizi göstermenin en güzel olabiliyor.

İçtenliğinizi ve samimiyetinizi gösterebileceğiniz, ve hasta yatağında olan kişinin yüzünü bir nebze olsun gülümsetecek geçmiş olsun mesajlarını, ne yazsam kararsızlığı yaşayan insanlar için bir araya getirdik;

“Bütün her şeyimle senin yanındayım. Güneş kadar parlak gülüşünle etrafına neşe saçtığın günlere bir an önce dönmeni diliyorum. Geçmiş olsun”

“Hasta yattığında daha fazla vakit kaybederek bizleri sensiz bırakma. Seni her geçen dakika daha çok özlüyoruz. Bir an evvel iyileşip eskisi gibi yanımızda olman dileğiyle çok geçmiş olsun.”

“Çabucak iyileşip, eski sağlığına kavuşmanı dilerim. Geçmiş olsun.”

“Hasta yatağında yatarken sakın ola ki kendini yalnız hissetme. Senin için ne kadar zor bir dönem olursa olsun her zaman yanındayım. Güzel şeyler düşün ve güzel şeyler seni bulsun. Çok geçmiş olsun.”

“En hızlı şekilde iyileşmen için her gün dua ediyorum. Hızlıca toparlanıp eskisi gibi güçlü durduğun o günlere dön ve tekrar birlikte güzel zamanlar geçirelim. Geçmiş olsun.”

“Kötü günleri geride bırakıp güzel günleri kucaklayacağın günlere en kısa sürede ulaşmanı diliyorum. Her zaman senin yanındayım. Geçmiş olsun.”

“En kısa zamanda kazanın izlerini sileceksin ve tekrar güzel, unutulmayacak anılar yaşayacağız seninle. En kısa sürede iyileşip ayağa kalkman dileğiyle.”

“Tanıdığım en güçlü insansın sen, birkaç mikroba teslim olmayacağını ikimizde biliyoruz. Bir an önce onlara patronun kim olduğunu göster. Sağlıklı günlerini hep birlikte kutlamak dileğiyle. Geçmiş olsun.”

“Acılarının zamanla küçülüp yok olduğu ve hatırlamak istemeyeceğimzi bir anıya dönüşeceği günlerin bir evvel gelmesini diliyorum. Kendini her zaman daha iyi hissetmen dileğiyle çok geçmiş olsun.”

“En kötü hastalık yalnızlık ve umutsuzluk diye bilinir. Sen ne yalnızsın ne de umutsuz. Dilediğin her şeyi yapmak için her zaman yanındayım. Tek bir gülümsemen için dünyaları önüne sararım. Bir önce eski günlerine dönmen dileğiyle, geçmiş olsun.” 

“Sevgili dostum, bir süredir aramızda olmayışın bizleri çok üzüyor. Umarım bir an önce eski sağlığına kavuşursun ve yüzündeki neşe ile bizlerinde hayatına renk katarsın.”

“Hasta olduğun bu kötü günlerde yanında olamadığım için çok üzgünüm. Her zaman senin yanında olduğumu hissetmeni istiyorum. Çabucak iyileş ve uzun süren o dedikodu dolu sohbetlerimize geri dönelim.”

“Eskiden senin asla hasta olmayan bir süper kahraman olarak düşünürdüm ama şimdi görüyorum sen de benim gibi bir insanmışsın. Bir an önce iyileşip aramıza dönmen dileğiyle geçmiş olsun.”

“Hastane yemekleri yiyeceğin için çok üzgünüm. Hastalığını atlatır atlamaz birlikte en sevdiğin yere gideceğiz söz veriyorum. Tekrardan çok geçmiş olsun ve bizleri daha fazla kendinden mahrum etme.”

“Bazen daha iyi hissetmek için birazcık zamana ihtiyacımız olur. Sen o tüm zamanı aldın gibi o yüzden hasta yatağından kalk ve hızlıca aramıza dön.”

“Eminim ki bizlere kattığın o pozitif duyguyu, hastaneye de katıyorsun ve bu yüzden doktorlarla hemşireler çıkmana izin vermiyor. Ancak bu kadar yeterli çünkü bizler seni çok özledik. Bir an önce iyileşip yanımıza gelmen dileğiyle geçmiş olsun.”

“En kötü günler geçtiği zaman hiç yaşanmamış gibi olurmuş. Senin bu günlerini hafızandan silerek orayı güzel ve mutlu anılarla dolduracağız. Çabucak aramıza geri dön, sensiz hepimiz yalnız hissediyoruz.”

“Hayatın bizlere sunduğu bu kadar güzel şey varken senin hasta yatağını seçmeni hiç yakıştıramadım. Seni oraya bağlayan mikroplardan kurtul ve yaşamı tekrardan keşfedelim. Geçmiş Olsun.”

“Umuyorum daha sağlıklı olacağın günleri yakın zamanda göreceğiz. Bu süreç içerisinde gücün ve mutluluğun her daim artsın ve kendini pozitif enerji ile doldur. Çünkü buna ihtiyacımız olacak.”

“Ameliyatının beklenenden çok daha iyi geçtiğini duydum. Artık tek yapman gereken bir an önce iyileşip aramıza dönmek ki senin bunun en iyi şekilde yapacağından %100 eminim.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP