Oğluma Doğum Günü Mesajı

Oğluma Doğum Günü Mesajı

ABONE OL
Mart 2, 2023 14:29
Oğluma Doğum Günü Mesajı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Küçük oğlunuz bir yaş daha büyüdü, bu yüzden oğlunuzun doğum gününü kutlamak için en iyi doğum günü dilek kartlarımızdan birini kullanabilirsiniz. Bu mesajlar sayesinde özel gününde, oğlunuza onunla ne kadar gurur duyduğunuzu gösterme fırsatını yakalayabilirsiniz. Şimdiye kadar, hayatından en sevdiğiniz anılarını ve en gurur duyduğunuz anılarını paylaşarak başlayabilirsiniz. Paylaştığınız yılları birlikte kutlayabilirsiniz. Oğlunuza, ailenize yıllar önce katıldığından beri hayatınızın ne kadar harika olduğunu gösterip, çamurlu turtalardan ve hayal gücü dolu oyunlardan lise ve video oyunlarına kadar, oğlunuz her zaman kalbinizde özel bir yere sahip olduğunu anlatacak kısa ama anlamlı doğum günü mesajı yazabilirsiniz.

Özel bir oğul, özel bir doğum gününü hak eder, bu yüzden onu ne kadar sevdiğinizi ve ebeveyni olmaktan ne kadar gurur duyduğunuzu gösterecek bir doğum günü kartı seçmelisiniz. Oğlunuzu ne olursa olsun sevdiğinizi biliyorsunuz, bu yüzden onun özel gününü ona hayatınızın vazgeçilmez bir parçası olduğunu göstermek için kullanabilirsiniz. Bu konuda size yardımcı olabilecek birkaç doğum günü kartı hazırladık. Yazdıklarımız arasından duygularınızı en iyi ifade edeni seçip, oğlunuzla paylaşabilirsiniz.

  • Doğum günün kutlu olsun oğlum! Büyüyüp harika bir adama dönüştüğünü izledik. Önümüzdeki yıl, beklentilerinizi aşmaya devam etsin.
  • Mutlu yıllar oğlum. Evlat, bir yaş büyük olabilirsin ama aynı zamanda bir yaş daha akıllandığını unutmamalısın.
  • Oğlum, doğum günün kutlu olsun. Ne kadar yaşın büyük olursa olsun ya da ne kadar mesafe olarak uzak bir yere gidersen git, ben her zaman ihtiyacın olan yerde yani yanında olacağım.
  • Doğum günün kutlu olsun. Evlat, senin için doğum günü dileğim, her yılın sana daha fazla bilgelik getirmesi; daha fazla hayal, daha fazla kahkaha ve daha fazla dilek.
  • Oğlum doğum günün kutlu olsun. Sen beni her gün ayağa kaldıran hayatımdaki tek ışıksın.
  • Dünyama geldiğin için her gün minnettarım. Gülümsemelerin ve kahkahaların kalbim için bir merhem. Hayatıma mutluluktan başka bir şey getirmedin. Mutlu yıllar oğlum!
  • Zor zamanlar olduğunda, beni alt etmen için gereken tek şey senin düşüncelerin. Sarılmaların ve öpücüklerin ruhumu besliyor ve senin kadar değerli bir oğlum olduğu için çok minnettarım.
  • Doğduğun ilk an, benim için ne anlam ifade ettiğini bile anlayamadım. Sen benim herşeyimsin. Bu özel günün anlatılmaz güzelliklerle dolsun. Doğum günün kutlu olsun.
  • Umarım bu yıl doğum günün, seni daha da muhteşem bir geleceğe götürecek unutulmaz bir yolculuğun sadece başlangıcıdır. Her zaman dilemeye ve hayal etmeye devam etmeyi unutmamalısın.
  • Çocukken seninle ilgili çok tatlı anılarım var ama geleceğinin daha da tatlılarını yaşayacağımıza inanıyorum. Umarım pastan seninkinin yarısı kadar tatlıdır. Mutlu yıllar oğlum.
  • Bu yıl doğum gününde böylesine parlak ve yetenekli bir genç adama dönüştüğün için  minnettarım. Hayat önüne ne çıkarırsa çıkarsın her zaman üstesinden gelebileceğini bilmek çok rahatlatıcı. İyi ki doğdun oğlum, seni çok seviyorum.
  • Doğduğun günden beri hayatıma anlam ve neşeden başka bir şey getirmedin. Sen harika bir evlatsın ve senin ebeveynin olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Doğum günün kutlu olsun.
  • Hayatta ne yapmayı seçersen seç, seninle sonsuza kadar gurur duyacağımı bilmelisin. Bu yıl doğum gününüzde akıllı, kibar ve düşünceli bir genç adam olduğun için özellikle gurur duyuyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP