Polar Nasıl Yıkanır?

Polar Nasıl Yıkanır?

ABONE OL
Mart 6, 2023 05:43
Polar Nasıl Yıkanır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Polar nasıl yıkanacağını bilmek ve dikkatli olmak gerekir. Yanlış yıkama, yumuşaklığın kaybolmasına ve ürünün eski görünmesine neden olabilir. Birkaç temel yönergeyi kullanmak, en iyi şekilde görünmesini sağlamanıza yardımcı olabilir.

En İyi Sonuçlar İçin Polar Nasıl Yıkanır?
Polar battaniyenizi veya montunuzu yıkayıcıya atmadan önce, doğru talimatları uyguladığınızdan emin olmak için çamaşır bakım etiketini okuyun. Etiket yoksa, bazı genel yıkama ve kurutma talimatları, polar ürünlerinizi temizlemenize ve bakımını yapmanıza yardımcı olacaktır. Eşyalarınızı çok sık yıkamamaya özen gösterin; sadece yumuşaklığı ve tüyleri korumak için gerektiğinde yıkayın.

Çamaşırlarınızı, sadece polarlar bir arada olacak şekilde ayırın. Lekeleri kontrol edin. Varsa, şunları yapmalısınız:
Deterjan veya bulaşık deterjanını lekelerin üzerine sürün. Lekenin 10 ila 15 dakika soğuk suda ıslanmasına izin verin.Lekeyi ovalamayın, bunun yerine eski bir tişört veya yumuşak süngerle bastırın, böylece lekeyi battaniyeye veya giysiye daha fazla gömmek yerine emdirin. Giysileri ters çevirin. Makinenizde hassas döngüyü seçin. Su sıcaklığı soğuk ayarlanmalıdır.

Çamaşır makinenize gereken minimum miktarda hafif veya yumuşak bir çamaşır deterjanı ekleyin. Ürün beyaz olsa bile çamaşır suyu kullanmayın. Çok serttir ve battaniyenizi mahvedebilir. Polar lifleri korumak için yumuşatıcı da kullanmayın. Yıkayıcı döngüsünü tamamladığında, kuruması için derhal çıkarın.

Polar Ceket ve Giysi Yıkama İpuçları
Polar ceketlerin ve giysilerin nasıl yıkanacağını bulmak, diğer polar ürünlere benzer. Aynı renkteki eşyaları bir arada tuttun ve sadece polarları birarada yıkayın. Yıkamadan önce ceket, gömlek ve pantolonlardaki cepleri boşaltın. Giysileri belirtildiği gibi ters çevirin ve ceketlerin ve kapüşonluların fermuarını kapalı olmasına dikkat edin. Kapüşonlular veya pantolonlarda büzme ipleri varsa, çamaşır makinesine koymadan önce bunların giysinin içine sıkıştığından emin olun.

Polar Nasıl Kurutulur?
Bakım etiketi, kurutma makinesinde kurutabileceğinizi söylüyorsa, ısıtmasız seçeneğini seçin ve ürünü kurutucuya yerleştirin. Ürününüzün bakım etiketi yoksa veya kurutucu için güvenli olup olmadığından emin değilseniz, bunun yerine dışarıda asarak kurutun. Poların yumuşaklığını ve şeklini koruması için ek bakım ipuçları şunları içerir:

Isı, polara zarar verebilir, bu yüzden bundan kaçının. Kurutucu mendilleri kullanmayın çünkü bunlar aynı zamanda polar liflere de zarar verebilir.
Tüylenme varsa, bir kumaş tıraş makinesi kullanabilirsiniz , ancak korumak istediğiniz bir şey üzerinde kullanmadan önce eski bir polar üzerinde onunla pratik yaptığın.
Battaniyeyi veya giysiyi iyi durumda ve yumuşak tutmak için polar öğelerinizi ütülemekten kaçının.

Polar Nasıl Canlandırılır?
Polarınızın yeniden yeni görünmesine yardımcı olmak için yapabileceğiniz birkaç şey var.

Fırçalama – Giysi hala ıslakken polar liflerin kabartılmasına yardımcı olmak için bir fırça kullanın . Polar için özel olarak yapılmış bir fırça kullanın.
Kokular ve sabun kalıyor – Durulama sırasında çamaşırlara sirke eklemeyi deneyin.
Saklama sorunları – Yaz aylarında poları saklamak için plastik torba yerine pamuklu bir çuval kullanın.
Bir polar bir kez hasar gördüğünde, orijinal durumuna geri döndürülmesinin pek mümkün olmadığını unutmayın. Bu nedenle polar battaniyelerinizi ve giysilerinizi düzgün bir şekilde yıkamanız çok önemlidir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP