TERÖR!!! VE TİTANİKLEŞEN TÜRKİYE

TERÖR!!! VE TİTANİKLEŞEN TÜRKİYE

ABONE OL
Temmuz 30, 2024 06:20
TERÖR!!! VE TİTANİKLEŞEN TÜRKİYE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ZAHİDE UÇAR

PKK İle Mücadelede Güvenlik Güçleri Yalnızdır

Bugün İstanbul’un kalbinde bir patlama yaşadık.

14 Yıldır Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin bütün kolon direklerine saldırı başlatan, bütün ahlaki değerlerimizi çürüten; bizim harcımız olan, bizi birbirimize bağlayan değerlerimize saldıran AK Terör örgütünün Türkiye’yi getirdiği yer burasıdır!!. Kontrol altına alınmış, konu mankeni durumuna düşmüş muhalefetin sorumluluğunu da unutmayalım…

Komşularımız olan devletlerle ilişkide olmak yerine, komşu devletlere karşı başlatılan Haçlı Savaşında kullanılan terör örgütleri ile ilişki kurmayı tercih eden AKP, Türkiye’yi de terör bataklığına sürüklemeyi başardı.

Suriye’den kontrolsüz bir biçimde ülkeye sokulan milyonların içinde, “ne kadar yabancı istihbarat elemanı var” bilmiyoruz. “Ne kadar terör örgütü elemanı var” bilmiyoruz. Türkiye içinde uyumaya bırakılan İŞİD militanlarını 2014 yılında yazmıştık. AK Şer Siyasetin “yanlışlıkla bırakıldı” dediği Hizbullah canileri de İŞİD içine gömüldü. İŞİD Ankara’nın göbeği olan Ulus’ta karargah kurdu. Kayseri, Konya, Adıyaman gibi illerden rahat rahat adam devşirdi. İŞİD’e çocuklarını kaptıran aileler çığlık atıp devlet yetkililerinden yardım istedi, seslerini kimseye duyuramadı.

PKK malum… Metropolleri silah ve bombalarla doldurduklarını MİT Müsteşar Yardımcısının Oslo ihanet masasındaki konuşmasından öğrenmiştik. PKK’lı masa arkadaşları da kıkırdayarak; “o kadar da değil(!)..” diyordu.

Patlamanın arkasından Sultanahmet’te çalışan bir tanıdığımı aradım. O saatte iş yerinde olduğunu, İstanbul’da sağ-salim eve dönmenin bir şans olduğunu ve artık evden ayrılırken insanların helalleşmesinin daha doğru olduğunu söyledi. İşte BOP Türkiye’si…

Putin; “cebinde akrep taşıyan sonucuna katlanır” diyerek Erdoğan’ı uyarmıştı.

Bizler bu politikaların ülkeyi terör bataklığına sürükleyeceğini yazdık ama karşımızda Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milletiyle hesaplaşan bir BOP ekibi vardı. Bütün uyarılarımız düşman uyarısı olarak kabul ediliyordu.

BOP’cular 07 Haziran seçimlerinde “onca dalavereye rağmen” oy kaybına uğradı. Oy kaybı nedeniyle paniklediler. Bu ülkeye karşı yüzlerce suç işleyen BOP’çular “ayaklar altına aldıkları milliyetçiliğe” dört elle sarıldı. Çözülme sürecini “bozulmasın” diye buzdolabına koydu. Çözülme sürecinde rahatça silahlanan PKK terörü patladı. Sadece “07 Haziran 2015-31 Aralık 2015” arasında asker-polis-korucu olarak 218 şehit verdik.

Askerimiz BOP’layanların paniğini fırsata çevirerek PKK’lı temizliğine başladı. Bir de baktık ki, çözülme sürecinde Güneydoğu PKK üzerinden ABD-İsrail-Almanya, kısacası NATO ülkelerine işgal ettirilmiş. İşte askerimiz şimdi o işgali kırmaya çalışıyor. Üstelik yarım yamalak desteğe rağmen temizlik yapıyor.

Her gün şehit haberleri ile uyanıyoruz. Şehit ailelerinin yıkık-dökük evlerine ateş düşerken, diğer insanlarımız da şehit haberlerine alışmış görünüyor. Şehit haberleri adeta sıradanlaşıyor.

İnsanın içinden; “bir başkanlık ve ihanet yasası uğruna ne güneşler batıyor!!” diye haykırmak geçiyor.

Sultanahmet meydanındaki patlamadan sonra İstanbul Valiliği bir açıklama yaptı. Başbakan, İçişleri Bakanı ne diyecek diye baktık. Yoklar… Sonra Recebistan Sultanlığının Recep’i ortaya çıktı. Kendilerini Ulusal Kanal’dan izledim(!).. Kişide ruh yok, üzüntü belirtisi yok. Gözler donuk ama başkalarına saldırmayı unutmuyor. Güvenlik güçlerine saldıranları kınıyor(!).. Yarabbi, ilahi adalet diyorum… Bunlar Türk Ordusu’na saldırıp, ortakları F-CİA ile birlikte PKK ile mücadele eden kim varsa esir alıp Silivri tutsak evine tıkmamış mıydı? Hatta esirlere yapılan muamelelerin aynısını Türk Subayına yapmamış mıydı? Polis olanlardan askerliği kaldıran Erdoğan, polisi; “yırttınız değil mi, yırttınız?” diyerek kutlamamış mıydı? O askerlikten yırtan çocuklarımızı şimdi PKK avlıyor ey yüzsüzler!!.

Güneydoğu’da;

 Hasan Abileri(Cemal), Altan Familyası, Yasemin Çongar(ABD-CİA referanslı), Abdurrahman Dilipak(PKK sevici İHD üyesi), Çandar gibi emperyalizme maşa olmuş birçok isimle birlikte asit kuyuları aramamışlar mıydı? İlla insan kemikleri bulacaklardı(!).. Bulamayınca hayvan kemiklerini millete insan kemiği niyetine kakalamamışlar mıydı? Hatırlayın, bir Ayhan Çarkın vardı. “-Şu kadar adam öldürdük, şuraya gömdük, buraya gömdük” diye bu dingilleri oradan oraya sürüklemiş, kafa bulmuştu. Çünkü gömdük dediği yerlerden tek insan kemiği çıkmadı. İş ayağa düşünce hemen Ayhan Çarkın’ı unutturdular.

Şimdi “başkanlık elden gider” telaşıyla konuştuğu fark edilen BOP görevlisi sultan, teröre karşı birlik-beraberlikten bahsediyor(!)..

Sahi, “komşunu şikayet et” diyerek fitne üreten bu BOP’çu değil miydi? AK Teröre muhalif olan herkesi Ergenekoncu diye fişletip;

“Biz de sizin karşınıza yüzbinlerle çıkarsak” diyebilecek kadar şuursuzca tehdit savuran bölücü kimdi? “%50’yi evde zor tutuyorum” diyerek diğer %50’yi tehdit eden kimdi?

Bütün kustuklarını nasıl yalayıp yuttuklarını İBRETLE izliyorum. Bunların ahvali Nuh A.S.’ı kabul etmeyen kavme benziyor. Nuh A.S. gelen tufana karşılık bir gemi yaptırır. İnanmayanlar bu gemiye gidip pislerler. Sonra hepsini bir kaşıntı hastalığı sarar. İlaç olarak ise o pisliği vücutlarına sürmeleri önerilir. Pisleyenler iyileşmek için gemide bir gram pislik kalmayana kadar vücutlarına sürer. Bunlar da;

T.C. Devleti ve Türk Milletiyle hesaplaşmak uğruna, hırs-kin ve cehaletle milletin çanağına pislediler. Şimdi o pisliği avuçlarıyla yalıyorlar. İBRETLİK BİR DURUM…

Konuşmasıyla gerçeklerden bihaber olduğu anlaşılan şahıs; “terörle bir sonuca varılmaz” diyor. Akil denen sefillerle, Bülent Ersoy-Orhan Gencebaylarla saçılım yapanın teşhisi de ancak böyle olur(!).. Oysa yenidünya savaşları TERÖR ile yapılıyor. Hedef ülkeler TERÖRLE DİZAYN EDİLİYOR. Suriye terör ile çökertiliyor. Irak terör ile bölünüyor. Libya terör ile çökertildi. Yemen’in durumu ortada… Bütün hedef ülkelerde kapıyı içeriden açan terör gruplarıdır. Bu gerçeği görmemek nasıl bir cehalettir?

ÇÖZÜM: Biz millet olarak gerçekten birlik olmalıyız. Bizim gemimiz birliğimizdir. Bu birliği kimse için değil, kendimiz, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin bekası için başarmalıyız. Etrafımızı boşaltıp, terör bataklığı oluşturan emperyalist devletler, asıl hedef olan Türkiye’ye karşı açtığı savaşı şiddetlendiriyor. PKK ile yapılan mücadeleyi İstanbul’dan vuruyor olabilir mi? Hepsi mümkün.

Emekli asker Aziz Ergen PKK’nın çekiç güç ve İncirlik Üssü sonrası güçlendirildiğini anlatıyor. Ve çok acı bir şey söylüyor;

“Biz sahipsiziz. Sahipli olsak Balyoz, casusluk vb. davalar olabilir miydi?”

Maalesef doğru söylüyor. Ordumuza sahip çıkalım. Türk Ordusu NATO Paşalarından ibaret değildir, bunu asla unutmayın. Anadolu gibi bir coğrafyada, güçlü bir orduya sahip olmazsanız, yok olmanız kaçınılmazdır.

Türkiye Irak ve Suriye’nin toprak bütünlüğüne saygı gösterip, buna göre politikalar üretmelidir. Irak’ı bölmek isteyenlere karşı Kerkük ve Musul kartını ileri sürmeli, kırmızı çizgilerimize geri dönmelidir. Rusya ile ilişkiler onarılmalı ve geliştirmelidir., ABD-İsrail-İngiltere gibi ülkelerin oyununa gelmemeliyiz. İncirlik üzerinde yeni politikalar geliştirmeli, “benim kara kuvvetim” dediği PKK ve PYD’yi besleyen ve büyüten, kendi topraklarımızda düşman üreten İncirlik terör merkezi kaldırılmalıdır.

Bunları kim yapacak demeyin. Sel gider, kum kalır. Biz yapacağız. Bir hedefe kilitlenir ve sürekli güncellersek başarırız.

Bugün patlama sonrası ATV, STAR, KANAL D,FOX, SHOW gibi yaygın medyaya baktım. Günlük programları aynen devam ediyordu.

AKP koskoca ülkeyi TİTANİK’e benzetti. Geminin bir tarafı batarken, insanlar çığlık çığlığa okyanusun soğuk sularına gömülürken, diğer taraf dans edip, kahkahalar atıyor. İşte size yenidünya savaşı…

Hedef ülkelere düzenli ordular yerine TERÖRİSTLERLE saldırırsanız, hedef ülke insanları SAVAŞTA OLDUĞUNU İDRAK EDEMEZ. Ülkemde yaşanan işte tam da budur!!.

Zahide UÇAR

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP