" />

Ceyhan’da Önemli İş Birliği İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Düzenli Sıcak Yemek Hizmeti Başlıyor
  • KozanBilgi.Net
  • Adana
  • Ceyhan
  • Ceyhan’da Önemli İş Birliği İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Düzenli Sıcak Yemek Hizmeti Başlıyor

Ceyhan’da Önemli İş Birliği İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Düzenli Sıcak Yemek Hizmeti Başlıyor

ABONE OL
Temmuz 7, 2026 16:23
Ceyhan’da Önemli İş Birliği İhtiyaç Sahibi Vatandaşlara Düzenli Sıcak Yemek Hizmeti Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ceyhan’da toplumsal dayanışmayı ve sosyal destek ağını daha da güçlendirecek çok anlamlı bir protokole imza atıldı. Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez ile Türk Kızılayı Adana İl Başkanı Halil Ahmet Çolak, Ceyhan Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) ile Türk Kızılayı arasında gerçekleştirilen iş birliği kapsamındaki ortak hizmet protokolünü resmi olarak imzaladı.

Bu örnek proje sayesinde, ilçede ikamet eden ve yardıma ihtiyaç duyan vatandaşların sofralarına düzenli olarak sıcak yemek ulaştırılacak.

Sosyal Dayanışma ve Destek Hizmetleri Güçleniyor

Hayata geçirilen bu değerli iş birliği protokolu doğrultusunda, Ceyhan sınırları içerisinde yaşamını sürdüren ve yardıma muhtaç durumda olan vatandaşlara düzenli bir periyotta sıcak yemek hizmeti sunulacak. Uygulama ile birlikte; ilçedeki sosyal destek hizmetlerinin katlanarak güçlendirilmesi, dar gelirli ve ihtiyaç sahibi vatandaşların en temel beslenme ihtiyaçlarının eksiksiz karşılanması ve toplumsal bağların çok daha sağlam temellerle pekiştirilmesi amaçlanıyor.

Kaymakam Kurtyemez: “Kamu ve STK İş Birliği Toplumsal Dayanışmayı Güçlendiriyor”

İmza töreninde projenin önemine dair açıklamalarda bulunan Ceyhan Kaymakamı Ramazan Kurtyemez, sosyal devlet ilkesinin en birincil vazifesinin vatandaşa dokunmak olduğunu belirterek şunları söyledi:

“Sosyal devlet anlayışının en önemli ve en hassas unsurlarından biri, nerede bir ihtiyaç sahibi vatandaşımız varsa ona en hızlı şekilde ulaşabilmektir. Kamu kurumlarımız ile Türk Kızılayı gibi köklü sivil toplum kuruluşlarımız arasında kurulan bu güçlü iş birlikleri, toplumsal dayanışmamızı çok daha üst seviyelere taşımaktadır. İmzalanan bu protokolün Ceyhan’ımıza ve ihtiyaç sahibi tüm vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.”

Önemli İsimler İmza Töreninde Hazır Bulundu

Ceyhan Kaymakamlığı bünyesinde gerçekleştirilen bu anlamlı imza törenine ilçeden ve il yönetiminden geniş bir katılım sağlandı. Protokol töreninde; Ceyhan Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdürü Hülya Yalın, Türk Kızılayı Adana İl Afet Yönetimi Müdürü Onur Beyazyeşil, Türk Kızılayı Ceyhan İlçe Başkanı Adil Turnalı ve Türk Kızılayı Ceyhan Şube Uzmanı Behyan Can da katılarak hazır bulundu.

Geniş katılımla imzalanan bu protokol, Ceyhan’da sosyal yardımlaşma faaliyetlerinde yeni ve güçlü bir dönemin kapısını araladı.

www.kozanbilgi.net internet sitesinde yayınlanan yazı, haber ve fotografların her türlü telif hakkı KozanBilgi.Net'e aittir. İçerikleri kaynak göstererek alabilirsiniz.



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.