Teşekürler Ceyhan ! ALEMDAR ÖZTÜRK YİNE KAZANIYOR

Teşekürler Ceyhan ! ALEMDAR ÖZTÜRK YİNE KAZANIYOR

ABONE OL
Mart 17, 2024 10:02
Teşekürler Ceyhan ! ALEMDAR ÖZTÜRK YİNE KAZANIYOR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

31 Mart 2024 yerel seçimlerinin yaklaşması ile son anket sonuçları bir, bir belli olurken İYİ Parti Ceyhan Belediye Başkanı Alemdar Öztürk’ün  yarım kalan hizmetlerini tamamlamasını isteyen Ceyhanlılar,Sosyal Belediyeciliğe,Liyakata güvenerek Alemdar Öztürk’e gün,geçtikçe desteklerini yenilerken yine kazandığı görüldü.

Baştan itibaren üstün olduğu yerini sağlamlaştıran İYİ Parti adayı Alemdar Öztürk % 34.20 ile birinci, Cumhur ittifakının AK Parti adayı Erol KAHRAMAN  % 28.10 ile ikinci, CHP adayı Kadir AYDAR % 22.30 ile üçüncü, DEM Parti adayı Cemal GÖK % 10.20 ile dördüncü, Yeniden Refah Partisi adayı Gazi ÖRLÜN % 4.10 ile beşinci sırada yer alırken diğer adaylar % 1.10 oy aldı.

DEM PARTİ, KARARI SONRASI  CHP YARIŞTAN KOPTUP

DEM Parti’nin seçime müstakil girme kararı ile birlikte seçim yarışından koptuğu gözlenen CHP, düşüşü gizlemek için sahada gereksiz görsel ve ses kirliliği oluştursa da çözülmenin her geçen gün artarak devam ettiği görülülürken CHP’in bu tür kiriliği ile Ceyhanlılar adeta tepkilerini dile getiriyorlar.

AK PARTİ, MHP TABANINDAN DESTEK BULAMADI

Seçim yarışında kötü gidişi durduramayan AK Parti adayı Erol Kahraman, AK Parti logosundan fazla MHP logosu ve ülkücü müzikleri kullanmasının da ikna oluşturmadığı gibi AK Parti hükümetinin ülkede satılmadık yer bırakmaması ve Ülkeyi adeta dışa bağımlı hale getirmesi ve Ekenominin çok kötü gidişatı verdiği olumsuzluklar öne çıkması görüldü.

AK PARTİNİN ÇADIR MAHKEMELERİ, MİLLİYETÇİLİK AYAĞIMIZIN ALTIDARDIR, MEĞRİ, MEĞRİ UNUTULMADI

22 yıllık iktidarın zulmünü unutamayan her ülkücü; “çözüm süreci”, “sınırda çadır mahkemeleri”, “teröristlere ikram edilen lahmacunlar”, “Diyarbakır’da mehmetçik katilleriyle megri megriler”, “milliyetçilik ayağımın altındadır”, “ülkücüler Fatiha bilmez”  söylem ve eylemlerinin etkisinden kurtulamadığını ifade etti.

“Emekli maaşları”, “tarımsal ürünlere uygulanan fiyat politikalarının” da düşüşe etken olduğu gözlendi.

Milli Görüşçüler ise “İsrail’le ticaret”, “tutarsız Filistin ve Gazze politikası”, “kardeş mi, düşman mı bilinmeyen Sisi denklemi”, “günlük değişen politikalar” gibi açmazlardan dolayı tüm Türkiye’de olduğu gibi Yeniden Refah Partisi’ne yöneliyor.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP