Sözlü Görevinden Alınarak Merkez Disiplin Kuruluna Sevk Edildi

Sözlü Görevinden Alınarak Merkez Disiplin Kuruluna Sevk Edildi

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın,açıklamasında Adana’da üç ilçe olan Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatılmıştır denildi.

ABONE OL
Şubat 3, 2024 13:32
Sözlü Görevinden Alınarak Merkez Disiplin Kuruluna Sevk Edildi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, başdanışmanlık görevinden alınmış olup, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilmiştir. Kamuoyuna duyurulur.

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın, Adana’da üç ilçe başkanlığının kapatıldığını, Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü’nün bu görevinden alındığını bildirdi. Yalçın’ın sosyal medya hesabından yaptığı açıklama şöyle:

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Semih Yalçın

“Yerel seçim çalışmaları sırasında parti disiplini ve politikalarına aykırı davranışlar sergilemeleri nedeniyle Adana ilinin Karaisalı, Saimbeyli ve Yumurtalık ilçe başkanlıkları kapatılmıştır. Aynı gerekçeyle, Siyasi ve Yerel İşlerden Sorumlu Genel Başkan Başdanışmanı Hüseyin Sözlü, başdanışmanlık görevinden alınmış olup, tedbirli olarak merkez disiplin kuruluna sevk edilmiştir.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP