İYİ Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar ÖZTÜRK’ün seçim sonrası kamuoyu açıklaması
  • KozanBilgi.Net
  • Adana
  • Ceyhan
  • İYİ Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar ÖZTÜRK’ün seçim sonrası kamuoyu açıklaması

İYİ Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar ÖZTÜRK’ün seçim sonrası kamuoyu açıklaması

ABONE OL
Nisan 2, 2024 17:23
İYİ Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı Alemdar ÖZTÜRK’ün seçim sonrası kamuoyu açıklaması
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Kıymetli Ceyhanlı hemşehrilerim, sayın basın mensubları; Hepinizi saygı, sevgi ve muhabbetle selamlıyorum.
31 Mart 2024 Yerel seçimlerinde Ceyhan Belediyesi’ni kazanan CHP adayı sayın Kadir AYDAR’ı ve belediye meclis üyelerini tebrik ediyorum.

Organize afiş saldırıları ile başlayıp rakip adaylara çekilme karşılığı rüşvet teklifleri, adaylıktan çekilme yalanları, meclis üyesi satın alımları, algı hileleri, transfer yalanları, bazı kurumların aleyhimizde müdahil edilmesi ile devam eden adaletsiz seçim süreci, yapanın yanına kâr kalmasıyla sona ermiş oldu.

Bir yandan emekli, çiftçi, işçi ve işsizler mağdur edilip diğer yandan bu mağduriyetleri nakit para, kart ve çek dağıtımıyla fırsata çevirip oy devşiren adaylarla Ceyhan tipi seçim sürecini tamamladık.

Hepsine karşı tek başımıza gönüllülerimizle mücadele ettiğimiz bu süreçte biz, “her yol mübah” sloganlı bu çirkinliklere asla müracaat etmeden gönüllülerimizin alın teriyle yaptıklarımız ve yapacaklarımızla hemşehrilerimizle buluştuk. Halkımızın yağmurdan kaçarken doluya tutulmaması için, partimizin öne çıkardığı “Mecbur Değilsin!” ikazını dikkate almasını da ilettik.
Netice olarak seçim sonrası bize verilen muhalefet görevini layıkıyla yerine getirmeye gayret edeceğimizi belirtiyor, oy veren hemşehrilerimize, omuz veren teşkilat mensuplarımıza, maddi manevi destek veren gönüldaşlarımıza yürekten teşekkür ediyor, sonuçların başta Ceyhan’ımız olmak üzere ülkemize hayırlar getirmesini Cenab-ı Allah’tan temenni ediyorum. 02.04.2024

Alemdar ÖZTÜRK
İYİ Parti Ceyhan Belediye Başkan Adayı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP