Gaziköy Anadolu Lisesi Hakan Emin Tepe İle Yeniden Hayat Buluyor

Gaziköy Anadolu Lisesi Hakan Emin Tepe İle Yeniden Hayat Buluyor

Bir zamanların efsane lisesi olan ilçemiz Kozan’a bağlı Gaziköy Lisesi yanlış yönetimler ve ilgisizlik nedeniyle 6 yıl önce 8 öğrenciyle eğitime kapatılmıştı.

ABONE OL
Temmuz 1, 2024 05:17
Gaziköy Anadolu Lisesi Hakan Emin Tepe İle Yeniden Hayat Buluyor
1

BEĞENDİM

ABONE OL

KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni Türkeş Manga’nın girişimleri ile yeniden eğitime başlayan ve kötü fiziki görünümü yerini modern bir görünüme kavuşurken üç yıl önce Ankara’dan Gaziköy Anadolu Lisesine okul müdürü olarak atanan Hakan Emin Tepe’nin okula gelmesi ile birlikte Gaziköy Lisesi eğitimdeki başarı çıtasını da yükseltti.

Gaziköy Lisesinde bir Gaziköylüden daha Gaziköylü gibi fedakârca görev yapan ve bir soruna çözüm getiren okul müdürü Hakan Emin Tepe’nin Milli Eğitim Bakanlığına yapmış olduğu talep neticesinde lise binası tepeden tırnağa komple yenileniyor.

Bu hafta okula inceleme ve proje değerlendirmesi için gelen İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Adana İl Müdürlüğü mühendislerinin değerlendirme sonucu okulun eksik olan birçok ihtiyacının tamamlanacağı öğrenildi.

Gaziköy Anadolu Lisesinde yapılacak yenilikler neler?

1. Okulun eskiyen çatısı komple yenilenerek eskimiş ve her taraftan su akıtan oluklu çinkolar renkli trapez çinko ile yenilecek.
2. Okulun tüm kapıları yenilenecek.
3. Sınıflata 9 adet yeni klima gelecek.
4. Kantin binası komple yenilerek ön kısmındaki açık alan sundurma ile kaplanarak öğrencilerin oturabilecekleri bir alan haline getirilecek.
5. Yemekhanenin üzerindeki beton zemine yeni çatı yapılacak.
6. Binanın bozuk yerleri komple onarım görerek iç ve dış komple yeniden boyanacak.
7. Elektrik tesisatı komple yenilenecek.
8. Bozuk ve atıl durumdaki acil yangın söndürme sistemi yeniden yapılacak.
9. Yeni su tankları okul binasının üzerinde çatı arasına yerleştirilerek takılacak hidrofor ile kesintisiz su akışı sağlanacak.
Ve bir çok yenilik Gaziköy Çok Programlı Anadolu Lisesinde 2024-2025 Eğitim Öğretim dönemine yetiştirilerek öğrencilerimizin hizmetine sunulacak.
Konu ile ilgili açıklamada bulunan KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni ve Gaziköy Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Türkeş Manga “Bu hafta Adana İl Milli Eğitim İl Müdür Yardımcısı Sayın Murat Koçer Bey ziyaretimize gelecekler. Kendilerine şimdiden çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bölgemiz gençlerini kaliteli eğitimle tanıştıran okul müdürümüz Sayın Hakan Tepe’ye de teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” Dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP