CHP Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Tevfik Yüceli Türkeş Manga’yı Ziyaret Etti
  • KozanBilgi.Net
  • Gündem
  • CHP Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Tevfik Yüceli Türkeş Manga’yı Ziyaret Etti

CHP Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Tevfik Yüceli Türkeş Manga’yı Ziyaret Etti

ABONE OL
Aralık 31, 2023 13:18
CHP Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Tevfik Yüceli Türkeş Manga’yı Ziyaret Etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

CHP Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Veteriner Hekim Tevfik Yüceli beraberinde ekip arkadaşlarıyla birlikte Çukurova İnternet Gazetecileri Derneği Üst Komisyonlar Başkanı ve KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni Türkeş Manga’yı Gaziköy Mahallesindeki iş yerinde ziyaret etti.

Başkan Türkeş Manga’ya geçtiğimiz günlerde vefat eden annesi için taziye dileklerinde bulunan CHP Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Veteriner Hekim Tevfik Yüceli adaylık süreci ve projeleri hakkında bilgilendirme yaptı.

İlçemiz Kozan’da genç bir siyasetçi olarak Kozan’ın sorunlarını gögüslemeye hazır olduğunu belirten Yüceli, büyük projelerim ve girişimlerimle Kozan’a en iyi hizmeti vermeye talibim dedi.

Çukurova İnternet Gazetecileri Derneği Üst Komisyonlar Başkanı ve KozanBilgi.Net Genel Yayın Yönetmeni Türkeş Manga ziyaretinden dolayı CHP Kozan Belediye Başkan Aday Adayı Tevfik Yüceli’ye teşekkür ederken “Genç siyasetçilerimizin Kozan gündeminde yer alması ve hizmete talip olmalarından dolayı çok mutlu oldum. Artık Kozan’da başarılı işler yapabilmek için genç düşüncelere ihtiyaç var. Allah hayırlı ve uğurlu eylesin” dedi.

KozanBilgi.Net Yönetimi olarak değerli ziyaretlerinden dolayı Sayın Tevfik Yüceli ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederiz.

Tevfik Yüceli Kimdir?

1985 yılında 4 çocuklu ailenin üçüncüsü olarak dünyaya geldi. İlk orta eğitimini Kozan da tamamladı. 2004 yılında Ankara Üniversitesi Veterinerlik Fakültesinde akademik eğitimine başladı. Okulunu bitirdikten sonra doğup büyüdüğü memleketi Kozan’da mesleğini icra etmeye başladı.

Veteriner Hekimliği mesleğinin icrasında toplumun her kesiminden insanıyla gerek taşrada gerekse şehir merkezinde diyalog kurabilmek, hak hukuk çerçevesinde hizmet etmekle itibarının ve saygınlığının yükselmesi hayatının her mecrasında en kuvvetli özelliğini oluşturmuştur.

Yürütmekte olduğu Cücenoğulları Sülalesi Dernek Başkanlığı görevini belediye başkan aday adaylığı için bırakan Tevfik Yüceli evli ve iki çocuk babasıdır.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP