PetProMax Türkiye’nin En Kaliteli Mamaları Arasında Hızla Zirveye Yükseliyor
  • KozanBilgi.Net
  • Gündem
  • PetProMax Türkiye’nin En Kaliteli Mamaları Arasında Hızla Zirveye Yükseliyor

PetProMax Türkiye’nin En Kaliteli Mamaları Arasında Hızla Zirveye Yükseliyor

Tarihin en başından günümüze uzanan zaman içerisinde yanımızdan ayrılmayan dostlarımız için en iyisini düşününen PetProMax, can dostlarımız için kaliteli ve sağlıklı ürünler üretiyor.

ABONE OL
Mayıs 23, 2023 11:02
PetProMax Türkiye’nin En Kaliteli Mamaları Arasında Hızla Zirveye Yükseliyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güneri mahallesi Organize Sanayi Bölgesi 9. Cadde Kozan/Adana adresinde kedi ve köpek mamaları üretimi yapan PetProMax firması geniş ürün portföyü ve uygun fiyatları ile ürettiği kedi ve köpek mamaları markaları en çok tercih edilen mamalar arasında Türkiye’nin her tarafında aranılan marka olmaya başladı.

Vegas, Petcoin, London, Food Elite, New Hapy Feed ve My City isimli marka mamaları üreten PetProMax, 2014 yılından bu yana Kedi ve Köpek maması konusunda satış hizmetini başlatmış ve kurulduğu günden bu yana da aktif bir şekilde satışlarını gerçekleştirmiştir. Üretim noktasında aldıkları ilk kararla Avrupa’daki tüm kedi ve köpek mamalarını incelemiş AR-GE çalışmalarını gerçekleştirerek hayvanların beslenmesi vitamini ve de sağlığı noktasında tüm teknolojik imkânların seferber edilmesi sağlamışlardır.

PetProMax Üretime geçilen ilk 3 ay sonrasında özellikle Türkiye genelinde birçok noktaya satış işlemlerini gerçekleştirmiş ve bu süre içerisinde de hızlı bir şekilde büyümesini sürdürmüştür.

Firma bünyesinde görevlendirilen tüm personel bu konuda yetişmiş ve alanlarında uzman olmuş kişilerdir. Bu nedenle de sürekli olarak araştırma ve geliştirme faaliyetlerini de bu uygunlukta özverili bir şekilde devam ettirirmektedirler.

PetProMax İçin kaliteli mamanın en büyük adresi demek yerinde olacaktır. Bugüne kadar getirmiş olduğu markaları tamamen doğal bir mama olmasından dolayı her geçen gün biraz daha büyüme yolunda büyük adımlar atmıştır.

Kozan/Adana Organize Sanayi Bölgesinde yaklaşık olarak 4.000 M2’lik alanda üretim hizmetlerini gerçekleştiren firma isterseniz kilo ile isterseniz de ton bağlamında mama üretimini ve satışını sağlamaktadır.

PetPromax firmasının amacı her zaman en iyisini ve en kalitelisini arayan kişilerle ürettikleri markaları buluşturmaktır.

KozanBilgi.Net Yönetimi olarak ilçemizin gururu olan PetProMax firmasının başarısını tebrik ediyor, Dünya markası olması için başarılı çalışmalarının devam etmesini diliyoruz.

FİRMA İLETİŞİM BİLGİLERİ
Güneri mahallesi Organize Sanayi Bölgesi 9. Cadde Kozan/adana
Gsm: +90 532 476 81 61

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP