Sole Nasıl Yapılır? Nasıl Kullanılır?

Sole Nasıl Yapılır? Nasıl Kullanılır?

ABONE OL
Mart 7, 2023 12:52
Sole Nasıl Yapılır? Nasıl Kullanılır?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sole esasen doğal bir tuzla tamamen doymuş sudur. Bu sadece suda çözünmüş az miktarda tuz değil, daha fazla tuzu ememeyecek sudur. Sole terimi, Sun anlamına gelen Latince “Sol” dan gelir.

Sole için malzemeler sadece tuz ve sudur, bu yüzden tarif oldukça basittir. Ayrıca plastik veya metal olmayan bir kapağa sahip bir cam kavanoza ihtiyacınız olacaktır.

İşte yapmanız gerekenler…

Malzemeler:

Cam Kavanoz
Plastik veya metal olmayan bir kapak
1-2 su bardağı Himalaya Tuzu veya başka doğal tuz
Filtrelenmiş su

Yapılışı:

Kavanozu Himalaya Tuzu ile yaklaşık 1/4 oranında doldurun. Kavanozu doldurmak için filtrelenmiş su ekleyin, üstte yaklaşık bir santim bırakın.
Plastik kapağı takın ve kavanozu yavaşça sallayın.
Tuzun çözünmesi için gece boyunca tezgahta bırakın.
Ertesi gün, kavanozun dibinde hala biraz tuz varsa, su maksimum tuz miktarını emmiş ve Sole kullanıma hazırdır.
Tuzun tamamı emilirse, daha fazla tuz ekleyin ve her gün bir miktar kalana kadar devam edin. Bu, suyun tuzla tamamen doymuş olduğu anlamına gelir.

Sole Nasıl Kullanılır? 
1 çay kaşığı Sole’yi bir bardak suya karıştırın ve her sabah aç karnına tüketin. Sole içine ölçmek veya dokunmak için metal bir kap kullanmayın. Bir sağlık sorununuz varsa kullanmadan önce doktora danışın.

Karışımı yukarıdaki gibi yapın ve oda sıcaklığında saklayın. Tuz doğal olarak anti-bakteriyel ve anti-mantar olduğu için süresiz olarak kalabilir. Kavanozdaki miktarı korumak için gerektiğinde daha fazla su ve tuz eklenebilir.

İçmek için, başka bir şey yemeden veya içmeden önce her sabah bir bardak suya 1 çay kaşığı ekleyin. Daha fazla eklemeyin. Bu detoks reaksiyonuna veya baş ağrısına neden olursa daha az ilave edin.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP