Deveci Spor, Adana ASKF U-18 2. Ligi Yükselme Grubu’nda Liderliğini Sürdürüyor

Deveci Spor, Adana ASKF U-18 2. Ligi Yükselme Grubu’nda Liderliğini Sürdürüyor

Adana Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) katkılarıyla düzenlenen U-18 2. Ligi Yükselme Grubu'nda 3. hafta maçları heyecan dolu geçti. Deveci Spor  U18, üçte üç yaparak liderliğini sürdürüyor. Adaletgücü U18 ve Karşıyakaspor U18 ise zirveye yakın takibini sürdürüyor.

ABONE OL
Haziran 1, 2024 12:26
Deveci Spor, Adana ASKF U-18 2. Ligi Yükselme Grubu’nda Liderliğini Sürdürüyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

3. Hafta Sonuçları:

Dağlıoğluspor U18 1 – 4 İmamoğlu Belediye Spor U18 (Muharrem Gülergin Stadı)

Cuk. Gençlik Spor U18 1 – 2 Adaletgücü U18 (Kayhan Kaynak ve Kardeşleri Stadı)

Deveci Gençlik U18 2 – 1 AD. Yüreğir Gücü U18 (Muharrem Gülergin Stadı)

Hedef 01 Spor U18 3 – 3 Karşıyakaspor U18 (Kayhan Kaynak ve Kardeşleri Stadı)

Deveci Spor Başkanı Faruk İncesoy ve Antrenör Mustafa Zöhre’nin Değerlendirmesi:

Faruk İncesoy (Deveci Spor Başkanı):

“Takımımızın bu sezonki performansından oldukça memnunuz. Özellikle genç oyuncularımızın ortaya koyduğu istek ve azim bizleri gururlandırıyor. Deveci Gençlik U18’in liderliğini sürdürmesi bizi mutlu ediyor ve bu başarının devamını diliyoruz. Antrenör Mustafa Zöhre, Genel Kaptan Yavuz Selim Çalıcıoğlu ve tüm teknik ekibe teşekkürlerimi iletiyorum. Kulüp olarak genç yetenekleri desteklemeye devam edeceğiz ve U-18 1. Ligi’ne yükselmek için elimizden geleni yapacağız.”

Faruk İncesoy (Deveci Spor Başkanı)

Mustafa Zöhre (Deveci Gençlik U18 Antrenörü):

“Takım olarak çok iyi bir performans sergiliyoruz. Üç maçta da galip gelerek liderlik koltuğunda yer almaktan mutluyuz. Oyuncularımın disiplini ve sahadaki mücadeleleri takdire şayan. Her maçta daha da iyiye gidiyoruz ve hedefimiz sezon sonuna kadar bu performansı sürdürebilmek. Bugün AD. Yüreğir Gücü karşısında da etkili bir oyun sergileyerek galip geldik. Önümüzdeki maçlara aynı ciddiyetle hazırlanacağız.”

Deveci Gençlik U18, ASKF desteğiyle liderliği sürdürdüğü U-18 2. Ligi Yükselme Grubu’nda, futbolseverleri gelecek haftalarda da heyecan dolu karşılaşmalar bekliyor. Tüm takımlara başarılar dileriz!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP