Burun Ameliyatı Öncesi İkili Görüşme Nasıldır ?

Burun Ameliyatı Öncesi İkili Görüşme Nasıldır ?

ABONE OL
Ocak 3, 2024 19:47
Burun Ameliyatı Öncesi İkili Görüşme Nasıldır ?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Doktorunuzla aranızda iyi bir iletişim kurmak çok önemlidir. Bütün istek ve beklentilerinizi sıkılmadan samimi ve açık yüreklilik ile doktorunuzla paylaşmalısınız. Özellikle, burun estetiği ameliyatı ilgili beklentileriniz ve ameliyatın sonuçları hakkında aklınıza gelen tüm soruları cerrahınıza sormaktan çekinmeyiniz.

Estetik Cerrahınız sizi dinledikten sonra burnunuzun ve yüzünüzün yapısını inceleyecek ve sizin için mümkün olan ihtimalleri anlatacaktır. Burun kemiklerinizin ve kıkırdaklarınızın yapısı, yüzünüzün şekli, cildinizin kalınlığı, yaşınız ve beklentileriniz temel tartışma konularıdır.

Estetik Cerrahınız, kullanacağı anestezi ve ameliyat tekniğini, ameliyatın yapılacağı ortamı, risklerini, maliyeti ve varsa diğer seçenekleri açıklayacaktır. Çoğu sağlık sigortası poliçeleri, tamamıyla estetik amaçlı olan bu ameliyatı kapsamına almaz.

Uzun yıllar önce olsa bile daha önce geçirdiğiniz herhangi burun ameliyatı veya burun tedavisini, varsa alerji veya solunum güçlüğünüzü, kullandığınız ilaçları sıkılmadan mutlaka doktorunuza söylemelisiniz.

Kaynak : Burun Estetiği Ameliyatı Planı & İstanbul & Op. Dr. İsmail Bayram

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP