Adet Sancısı Nasıl Geçer

Adet Sancısı Nasıl Geçer

ABONE OL
Kasım 5, 2023 12:45
Adet Sancısı Nasıl Geçer
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Adet ağrısı nasıl dindirilir nasıl geçirilir bir çok kaıdnın müzdarip olduğu Adet sancısını dindirmek için yapılması gerekenler her 5 kadının 2 sinin çok şiddetli ağrılar ile geçirdiği Adet dönemi bazen çok can yakıcı ve yıpratıcı olabiliyor. Adet sancısı çeken Kadının günlük hayatını kısıtlayan ve Her ay belirli günlerde bel,karın ve yumurtalık bölgelerinde oluşan spazm şeklindeki dayanılmaz ağrılar yüzünden nerede ise işe ya da okula gitmesini bile engelleyen bu ağrıyı en aza indirmek mümkün..

Öncelikle Adet döneminizi Olabildiğince rahat ve ağrısız geçireceğinize kendinizi inandırmalısınız.
Adet ağrılarının en sevmediği durumlardan biride sıcak ortamlardır. Bu dönemlerde kendinizi sıcak tutmaya özen göstermeliisniz. Terliksiz ve Çorapsız gezmemeye soğuk yerlere oturmamaya dikkat edin.

Adet sancılarını dindirmek için Çok fazla ayakta durmadan rahat ortamları tercih edin. Elinizle bile yapacağınız masaj hareketleri çok iyi gelecek ve rahatlamanızı sağlayacaktır.Bu dönemde oturuş pozisyonlarınıza da dikkat etmelisiniz. Özellikle Adet dönemi günlerinizde fazla kafeinli içeceklerden uzak durmalısınız.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP