Birlikte Daha Nice Mutlu Yıllara…

Birlikte Daha Nice Mutlu Yıllara…

“Biz Nikâh Akdimizin 29. Yıldönümüne Merhaba Dedik. Seven Dostların Duası ile Nice Sağlıklı Yıllara Bize…”

ABONE OL
Haziran 24, 2023 19:53
Birlikte Daha Nice Mutlu Yıllara…
1

BEĞENDİM

ABONE OL

PSİKOLOG DR.POLYANNA SUCCİ HABERCİLİĞİN USTA İSMİ YAŞAR KARA İLE OLAN HUZUR DOLU MUTLU EVLİLİKLERİNİN 29.YILINA MERHABA DEDİLER…

“Rahman, değeri kadar, kadir kıymet bilen, dili beyni ve kalbi aynı olan; içten dostların eksikliğini vermesin ve bir birini seven dostların varlığını daim kılsın” Diyor, Usta Haberci Yaşar KARA ve Hayat Arkadaşı Dr. Polyanna Succi KARA Evliliklerinin 29.Yılına girdikleri şu günlerimizde.

Adana Mersin ve Hatay Bölgesinin yakından tanıdığı Analiz uzmanı Psikolog Dr. Polyanna Succi KARA ile Haberciliğin Usta ismi  Yaşar KARA çifti  mutlu ve huzurlu Evliliklerinin 29.Yılına merhaba demenin bir kez daha onurunu sevincini birlikte yaşadılar.

Malumlar olduğu üzere Adana başta olmak üzere 11 vilayeti kapsayan çevre illerimizde aynı anda yaşanan Asrın Felaketi olarakta bilinen Depremin bıraktığı, milletçe canımızı yakan ve hatta yüreklerimizde uhde bırakan izler nedeniyle; Polyanna Succi – Yaşar Kara çifti Nikah Akitlerinin 29.Yıldönümünü; Adana’nın gözde mekanlarından birisi olan  MADO pastanesinde baş başa olmak üzere, şaşadan uzak, Ayyıldızlı bir yaş pasta ile bir birlerine sarılarak hem kutladılar hemde mutluluklarının devamı için sevgi dolu dua ve dileklerle pastalarının mumlarını üflediler.

Kutlama sırasında, POLYANNA SUCCİ VE YAŞAR KARA’ ya Pastane çalışanları fotoğraflarını çekerlerken  uzun bir evliliğin birlikteliğin sırrı nedir diye sorduklarında çiftler Huzur Nedir  Diye Soruyorsanız Bize; Sarıldığınızda Bütün Dertlerinizi Unutturan Birinin Hayatınızda Olması Deriz” diye cevapladılar.

Polyanna Succi-Yaşar Kara çiftinin bu anlamlı günlerini yakinen bilen yürekleri dostluk bağıyla dolu dostları  gerek telefonla ve gerekse çeşitli mesaj içeren vesilelerle bir bir arayarak mutluluk şans ve huzur temennilerinde bulundular.

KozanBilgi.Net Yönetimi olarak Polyanna Succi Ve Yaşar Kara ailesinin  bu anlamlı ve önemli günlerini nice yıllara temennisiyle kalben kutluyoruz…

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP