Geçmiş Olsun Mesajları

Geçmiş Olsun Mesajları

ABONE OL
Mart 3, 2023 07:54
Geçmiş Olsun Mesajları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çabucak iyileş demek istediğiniz sevdiklerinizi mutlu edebilecek, hastanede veya evinde ziyaret ettiğiniz hasta sevdiklerinize götürdüğünüz bir buket çiçek veya bir kutu çikolatanın üzerine yazabileceğiniz ya da bir mesaj ile iletebileceğiniz; bir an önce iyileşmeleri için morallerini yükseltecek mesajları sizler için derledik.

Hastalanmanın elbette güzel bir yanı yoktur fakat sağlık sorunları yaşadığınızda tedaviyi hızlandıran en önemli nüans iyi dilekleriyle, içten temennileriyle sağlığınıza bir an önce kavuşmanızı isteyen sevdiklerinizin varlığıdır.

Sağlıkla ilgili sorunlar insan bünyesini ve duygularını herzamankinden daha fazla kırılgan yapar. Sevdiklerinizin varlığına, yanınızda olmasına daha çok ihtiyaç duyarsınız. Onların şevkatli ziyaretleri, zahmet edişleri fiziken ve ruhen yorulmuş benliğiniz için görünmez bir itici güç gibidir. Telefonunuza gelen basit bir “geçmiş olsun” mesajı bile şevkat açlığı hisseden bünyeniz için büyük bir motivasyon yaratır.

Basit bir empati yaptığınızda bunları siz de hissedebiliyorsanız, sağlık sorunu yaşayan sevdiklerinize bir geçmiş olsun mesajını çok görmeyin. Göndereceğiniz mis kokulu bir demet çiçek yanında içten bir geçmiş olsun dileği sevdiklerinizin sandığınızdan çok daha fazla mutlu edecektir.

En İçten Geçmiş Olsun Mesajları

⏩ Kalplerimiz seninle, bir an önce gözlerindeki ışıltının tekrar güneşi kıskandıracak parlaklıkta olacağına inanıyoruz. Geçmiş olsun.

⏩ Keşke bir sihirbaz olsaydım da seni tek bir kelimemle sağlıklı yapabilseydim. Onun yerine seni çok seviyorum diyebilirim, bu da çok kötü değil ha? Geçmiş olsun canım, çabuk iyileş!

⏩ Hepinize gelmiş geçmiş olsun. Umarım kısa sürede çok daha iyi hissedersiniz! Aramıza dönmenizi sabırsızlıkla bekliyoruz!

⏩ Dualarımda ve düşüncelerimde olduğunuzu bilmeniz için kısa bir not. Çabuk iyileş canım!

⏩ İyileşme sürecinde düşüncelerimde ve dualarımdasınız. En kısa zamanda tekrar görüşebilmemiz için tamamen iyileşmenizi bekliyoruz. Sizi çok özledik, geçmiş olsun!

⏩ Aslında, şu anda benimle kavga edecek kimsem yok, bu da beni çok yalnız hissettiriyor. Geçmiş olsun canım, daha yapacak çok kavgamız var.

⏩ Geçmiş olsun! Hasta olduğundan beri hiçbir şey eskisi gibi değil. Burada herkes gülüşünü özlüyor. Çabucak iyileş!

⏩ Hey, seni düşündüğümde aklıma “güçlü” kelimesi geliyor. Çabucak iyileşmek için bu gücü kullanacağından eminim! Şimdiden geçmiş olsun!

⏩ Bu tatsız olay bir nazar boncuğu olsun! Hayat sensiz sıkıcı görünüyor; çabucak iyileş de partimize kaldığımız yerden devam edelim!

⏩ Bugün tüm acıların son bulsun ve yeni gün güzel haberler ve mutluluklar getirsin. Çabuk iyileş!

⏩ Dün, hastalığını duydum ve seni özlediğimi bilmeni istiyorum ve sana acil şifalar diliyorum!

⏩ Sağlığının gülüşün kadar muhteşem olduğunu duymazsam kalbim çok kırılır. Tüm iyi dileklerim ve dualarım seninle. Güzel haberlerini bekliyorum! Şimdiden gelmiş geçmiş olsun!

⏩ Canım, çevrendeki aile ve arkadaşlarda güç bul ve onların sevgisini al ve onu iyileşmek için kullan. Çabuk iyileş!

⏩ Umarım bu mesaj seni ne kadar önemsediğimizi ve düşündüğümüzü bilmeni ve çabucak iyileşmeni sağlar. Şimdiden geçmiş olsun!

⏩ Bu tatsız nazar boncuğundan sonra sahalara bomba gibi döneceğinden eminim! Acil şifalar diliyorum.

⏩ Yokluğun beni çok üzüyor. Kendini iyi hissettiğini görmek için sabırsızlanıyorum ve birçok kişinin de hızlı iyileşmen için dua ettiğini ve işe döneceğin günü dört gözle beklediğini biliyorum. Geçmiş olsun patron!

⏩ Allah acil şifalar versin. Eskisinden de güçlü olacağına şimdiden eminim! Geçmiş olsun, neye ihtiyacın olursa yanındayız.


⏩ Dünden daha güzel günlere birlikte yürümek dileğiyle. Geçmiş olsun

⏩ Biliyorsun, sen orada olmadan çalışmak çok sıkıcı! Hepimiz gerçekten arkanı kollamak için sabırsızlanıyoruz. Çabuk iyileş canım!

⏩ Canımın içi, en hızlı şekilde iyileşmen için her an Allah’a dua ediyorum. Çok yakında iyileşmeni kutlayacağız!

⏩ Güzel kahkahalarını yeniden duymayı heyecanla bekliyorum! Kendine çok iyi bak, geçmiş olsun!

⏩ Sadece birkaç gündür uzaktasın ama sensizlik gerçekten asırlar gibi geliyor. Gelip beni canımdan bezdirmen için çabuk iyileşmen lazım.

⏩ İyileşme zaman alır. Acele etmeyin, ihtiyacınız kadar dinlenin ve çok yakında kendinizi daha iyi hissedeceğinizden kesinlikle eminiz.

⏩ Geçmiş olsun canım! Sen hepimizi gömersin, numara yaptığını biliyoruz! Şaka bir yana, kendine çok iyi bak. İyileşmeni dört gözle bekliyoruz!

⏩ Umarım her gün yüzüne bir gülümseme ve bedenine yenilenmiş bir güç getirir. Günden güne iyileşeceğinden ve sandığından daha kısa zamanda kavuşacağımıza eminim! Çabuk iyileş canım!

⏩ Geçmiş olsun canım benim! Bunu dinlenmek için bir bahane olarak düşün ve enerji dolu olarak geri dön!

⏩ Sabahtan akşama seni düşüyor, iyileştiğin günü hayal ediyorum. Şimdiden gelmiş geçmiş olsun tanıdığım en güçlü insan!

⏩ Geçmiş olsun! Şimdilik biraz dinlenmene izin veriyoruz ama çok yakında güzel haberleri kutlayacağımıza eminiz!

⏩ Hepimiz güzel kalbinle yarattığın heyecan verici ortamı gerçekten çok özlüyoruz. Çabuk iyileş canım!

⏩ Daha sağlıklı ve güçlü döneceğini çok iyi biliyorum, hiçbir şey senin gücüne ve kararlılığına galip gelemez. Çabuk iyileş!

⏩ Şansın her zaman yanında olduğunu, tüm meleklerin sen iyileş diye çalıştığını adım gibi biliyorum! Şimdiden geçmiş olsun canım!

⏩ Geçmiş olsun! İnsanların bizi önemsediğini bilmemiz gereken zamanlar vardır. Bu o zamanlardan ve ben o insanlardan biri olduğum için kendimi çok şanslı hissediyorum. Umarım yakında daha iyi hissedersin. Dualarım seninle.

⏩ Canım dostum, kötü aşama geçtiğinde gülümsemeye başla. Şimdiden harika gidiyorsun! Geçmiş olsun ve çabuk dön!

⏩ İyileşmeni ve yemeklerime salça olamanı dört gözle bekliyorum . Çok çabuk iyileş canım!

⏩ Canım benim, hepimizin derdine derman olduğun gibi kendini de çok kısa sürede iyileştireceğinden eminim! Çok geçmiş olsun.

⏩ Seni hasta görmek bende bir ürperti ve baş dönmesi hissi uyandırıyor. Yoksa ben de mi hasta oldum? Acil şifalar canım benim!

⏩ Sevgili dostum, bizim için seni görememek amansız bir hastalık! Gelip bizi iyileştirmeni dört gözle bekliyoruz!


⏩ Kararan günler bitecek, rengarenk günler bizim için gelicek. Kaybettiğin sağlığına en kısa zamanda kavuşmanı dilerim.

⏩ Birlikte yaptığımız tüm dedikoduları ve eğlenceleri özlüyoruz. Hastalığını atlat ve aramıza dön. Geçmiş olsun sevgili dostum!

⏩ Geçmiş olsun canım, sağlığına kavuşman ve tez zamanda iyileşmen için sana en güzel dilekleri gönderiyorum.

⏩ Dostum, senin varlığın ve kahkahaların olmadan ev boş geliyor. Çabucak iyileş ve bomba gibi dön!

⏩ Seni tamamen mutlu ve sağlıklı, hayat dolu ve kendinden emin görmek için sabırsızlanıyorum. Çabuk iyileş canım!

⏩ Her zaman yaptığın gibi gözlerinin evimde parlamasını sabırsızlıkla bekliyorum. Umarım kendini çok daha iyi hissediyorsundur. Gelmiş geçmiş olsun!

⏩ Birlikte başaracak çok hayalimiz var ve hayatta elde edecek daha çok şeyimiz var. Çabuk iyileş!

⏩ Tatlım, hızlı bir şekilde iyileşmen için tüm kalbimle dua ettiğim için hiçbir hastalık seni daha uzun süre durduramaz. Çabuk iyileş canım!

⏩ İnancını asla kaybetme. Bu kötü zamanları çabucak aklından sileceğiz!. Gerçekten en kısa sürede iyileşmeni umuyorum. Sevgiler ve öpücükler!

⏩ Sen benim en değerlimsin! Yakında tekrar harika hissedeceğini biliyorum. Seni çok seviyorum canım, geçmiş olsun!

⏩ Ev sensiz melankolik görünüyor canım. Geçmiş olsun, döndüğünde her gün parti yapacağız!

⏩ Her gün ne kadar çok arkadaşının ziyarete geldiğini görüyorsun! Onların duaları kesinlikle seni her gün daha iyi ve daha iyi hissettirecek. Çabuk iyileş!

⏩ Canım, hepimizin seni çok sevdiğini biliyorsun ve hep birlikte bu kötü zamanı atlatacağız. Senden güzel haberler duymayı dört gözle bekliyorum, geçmiş olsun!

⏩ Asla pes etme! Yakında kendini iyi hissedeceksin. Sen çok güçlü birisin ve bununla nasıl başa çıkacağını hepimizden iyi biliyorsun. Çabuk iyileş!

⏩ Hayatında kötü bir durum olduğunu biliyorum. Güçlü çünkü yakında eskisinden çok daha sağlıklı ve enerjik olacaksın, senin için dua ediyorum. Seni seviyorum canım!

⏩ Geçirdiğin zor ve kötü zamanlar için en iyi dileklerim seninle. Allah tez zamanda iyileşmenize yardım etsin. Bunları gülümseyerek anacağımız günler çok da uzakta değil!


⏩ İnanıyoruz ki en kısa zamanda rahatsızlığını yeneceksin. Çabuk iyileşip, bir an önce aramıza dönmen dileğiyle.


⏩ Hastalıklarda sabret ki sağlığının kıymetini bilesin. Geçmiş olsun, sağlıklı günlerde görüşmek dileğiyle.


⏩ Yürekte sevgi olunca her şey atlatılır. Sakın bir daha hastalanıp bizi sensiz bırakma. Geçmiş olsun.


⏩ Duydum ki hasta olmuşsun, sana ilaç olarak sevgimi yolluyorum. En kısa zamanda iyileşmen dileğiyle.


⏩ En kısa zamanda iyi olmanı dilerim. Seni Seviyorum.


⏩ Mesajların en samimisini, sevgilerin en sıcağını sana yolluyorum. Kötü günler geride kalsın, geçmiş olsun.


⏩ Hastayken bile güleceksin ki iyileşebilesin. Sen hep bizim yanımızda olcaksın ki hastalıklar bizden uzak olacak. Geçmiş Olsun!

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP