Max ve Arkadaşlarının Maceraları

Max ve Arkadaşlarının Maceraları

ABONE OL
Mayıs 20, 2023 10:27
Max ve Arkadaşlarının Maceraları
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Bir gün çiftlikteki köpek Max, çiftliğin içinde koşturmaya başlamış ve en yakın arkadaşı  kaybolan kedi Misty’nin peşine düşmüş. Çiftliğin sevimli tavşanı Tom, yardım etmek ve arkadaşlarını çabucak bulabilmek için Max ile birlikte  maceralarla dolu bir yola koyulmuşlar. Çiftliğin diğer hayvanlarını da toplanıp  birlikte Max ve Tom’un peşine düşmüşler. Yol boyunca birçok zorlukla karşılaşmışlar  ama Tom ve arkadaşları, şimdiye kadar birbirlerine  yardım ederek her şeyi aşmışlar. Sonunda Misty ,bir ağacın tepesinden korktuğu için inemediğinden ortadan kaybolduğu anlaşılmış.

Kafadar arkadaşlar hemen bir Misty’i kurtarma planı yapmışlar. Ağacın dibinden Misty’nin olduğu dala üst üste çıkıp Misty’i alacaklarmış . Maalesef  her şey düşündükleri gibi olmamış. Defalarca yere düşmüşler ,bazen yavru kedi Misty korkmuş tüm bunlar tabi ki planı olumsuz  etkilemişti. Daha sonra ne yapabiliriz diye düşünürken Tom’un aklına bir fikir gelmiş. Ağacın dalına bir ip sallayıp yukarı tırmanma fikriymiş bu fikir. Biraz korkutucu olsa da minik arkadaşlarının da yukarıda daha fazla korktuğunu düşünmüşler ve hemen işe koyulmuşlar.

Max  çiftlikten sağlam bir ip bulmuş daha sonra eşek arkadaşının sırtına çıkıp birkaç deneme sonrası ipi dala atmayı başarabilmiş. Şimdi planın en zor kısmına gelmiş yukarıya kimin çıkacağına karar verememişler. Uzun bir sessizliğin ardından yine cesur ve fedakar köpek Max görevi kabul etmiş ve ipten yukarı arkadaşını kurtarmaya çıkmış. Çıkmış çıkmasına ama Misty çok korktuğundan dolayı hala ürkekmiş. Max onu konuşarak rahatlatmaya çalışırken ağacın üzerinde yaşayan kuşlar da Max ve Misty’nin yanına gelivermişler .

Misty’nin minik ellerinden tutup Misty’i aşağıya uçarak indirmişler. Evet sonunda görev tamamlanmış ve Misty arkadaşlarına kavuşmuş .Tam çiftliğe dönmek için gideceklermiş ki bu sefer ağaçta Max’in kaldığını hatırlamışlar. Max biraz korkarak ve utanarak  aşağıya inemediğini arkadaşlarına anlatmış. Arkadaşları biraz alay ederek geç de olsa olayın gerçek olduğunu anlamışlar. Max ise çaresizce yardım bekliyormuş. Diğerlerinin aklına Misty de olduğu gibi üst üste çıkma fikri gelmiş ve hemen işe koyulmuşlar . Evet bu sefer olmuştu .Üst üste çıkarak Max’e ulaşmayı başarmışlar  ve onu da ağaçtan kurtarmayı başarmışlar. Max ve arkadaşları derin bir nefes çekmiş ve mutlulukla evlerine dönmüşler.

Max ve arkadaşları, maceralarından ders çıkardılar, arkadaşlığın ve fedakarlığın ne kadar güçlü bir şey olduğunu öğrendiler ve hayatlarına daha da iyi arkadaş olarak devam ettiler.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP