Zeydan Karalar, “Kavga bitecek, güzel günler gelecek…”

Zeydan Karalar, “Kavga bitecek, güzel günler gelecek…”

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ramazan Bayramı boyunca kırsal ve merkez ilçelerin köylerinde halkla buluştu, dertlerini dinledi, sohbet etti. Sarıçam ilçesi Kılıçlı, Cihadiye, Büyük Baklalı ve Küçük Baklalı köylerinde halkın sevgi gösterileriyle karşılayıp, bağrına bastığı Zeydan Karalar, Kozan ilçesinin Bulduklu, Kuyuluk, Bucak ve Ilıca köylerinde de halkla bayramlaştı.  Bayram boyunca Ceyhan, Kozan ve merkez ilçelerde halkın arasında olan Başkan Zeydan Karalar, Adanalılardan yoğun ilgi gördü.

ABONE OL
Nisan 24, 2023 14:14
Zeydan Karalar, “Kavga bitecek, güzel günler gelecek…”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Köylerde halka hitap eden Başkan Zeydan Karalar, çok zor bir döneme rağmen, çok önemli hizmetleri hayata geçirdiklerini kaydederek şunları söyledi: “Halkımız beni, Seyhan Belediyesi’ndeki doğru yönetim anlayışımdan dolayı Adana Büyükşehir Belediye Başkanı yaptı. Biz de onun gereğini yerine getirdik ve getiriyoruz. Zor şartlara rağmen çok önemli hizmetleri halkımıza götürdük, götürmeye devam ediyoruz. Halkın vergilerini, halka hizmete dönüştürüyoruz. Millet İttifakı iktidar olduğunda Adana’ya çok daha fazla hizmet verme olanağı bulacağız. Gelirimiz artacak ve Adana daha güzel bir şehir olacak.”

Siyasetçilerin birbirine hakaret etmediği, barışın, huzurun, kardeşliğin ve zenginliğin olduğu bir ülke istediklerini söyleyen Başkan Zeydan Karalar, kavga bittiğinde, kardeşlik ve huzur iklimi oluştuğunda Türkiye’nin her açıdan daha iyi hale geleceğini ifade etti.

Başkan Zeydan Karalar sözlerini şöyle sonlandırdı: “Ülkenin bölünmez bütünlüğü, vatan, bayrak, Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu laik-demokratik Cumhuriyet bizim için vazgeçilmezdir. Terörün her türlüsüne şiddetle karşıyız.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP