Kozan Bakkallar ve Bayiler Odası’nda heyecanla beklenen olağan genel kurul tamamlandı. Esnafın yoğun katılım gösterdiği seçimlerde, sandıktan “hizmet ve değişim” mesajı çıktı.
İki adayın kıyasıya yarıştığı demokratik şölende, üyelerin teveccühünü kazanan isim Kemal Yıldırım oldu.
Oldukça heyecanlı geçen oy sayım işleminin ardından tablo şu şekilde netleşti:
| Aday | Aldığı Oy |
| Kemal Yıldırım | 358 |
| Ferit Kökyıldırım | 319 |
39 oy farkla ipi göğüsleyen Kemal Yıldırım, Kozan Bakkallar ve Bayiler Odası’nın yeni başkanı olarak güven tazeledi.
Sonuçların kesinleşmesinin ardından bir teşekkür konuşması yapan Çiçeği burnunda Başkan Kemal Yıldırım, kendisine destek veren vermeyen tüm üyelere teşekkür ederek birlik ve beraberlik mesajı verdi. Tebrikleri kabul eden Yıldırım, Kozan esnafının haklarını korumak ve odayı daha ileriye taşımak için vakit kaybetmeden çalışmalara başlayacaklarını belirtti.
Tebrik Ederiz: Kozan’ın emektar esnaflarının sesi olmak üzere yola çıkan ve bu güven oylamasından başarıyla ayrılan Sayın Kemal Yıldırım’ı gönülden kutlar; yeni görevinde kendisine ve ekibine başarılar dileriz. Kozan ticaret hayatı için hayırlı uğurlu olsun!