
Kadınların iş gücüne katılımını artırmayı ve sosyal yardımlara bağımlılığı azaltarak kendi ayakları üzerinde durmalarını desteklemeyi amaçlayan projede kadınlara yarı zamanlı iş olanağı sunulurken, peyzaj düzenleme, bitki bakımı ve bahçe yönetimi gibi konularda kapsamlı eğitimler veriliyor. Bu sayede kadınların iş hayatında daha yetkin hale gelmesi ve uzmanlaşma fırsatı yakalaması amaçlanıyor.

Seyhan Belediye Başkanı Oya Tekin, Eylül ayından bu yana hayata geçirdiğimiz bu proje ile ilgili gerek istihdam ettiğimiz kadınlardan gerekse Seyhanlı hemşehrilerimizden çok olumlu geri dönüşler alıyor olmak bizleri çok mutlu ediyor, bir yandan parklarımız güzelleşiyor diğer yandan kadınlar öğrenerek, üreterek güçleniyor diyerek mesleki kursların projenin temel taşlarından biri olduğuna dikkat çekti.

“‘Desteklemekten Güçlendirmeye” projemizle kadınlarımızın ekonomik hayata daha güçlü bir şekilde katılmalarını hedefliyoruz. Mesleki eğitimler, kadınlarımızın meslek öğrenme ve özgüven kazanmalarına önemli katkılar sağlıyor. Amacımız kadınların ayaklarının üzerinde durmalarını, sosyal ve ekonomik hayat içerisinde güçlenmelerini sağlamak.





1
Kozan’ın Değerli İş İnsanlarından Eyüp Göçer’i Kaybettik
2
Başkan Tanburoğlu: “Cumhuriyet Halk Partisi korkmaz, sinmez, geri çekilmez!”
3
CHP de değişimin ayak sesleri
4
Adana sel oldu, Zeydan Karalar’a sahip çıkmak için Uğur Mumcu Meydanı’na aktı
5
Zeydan Karalar için Silivriye’de noktalanacak Özgürlük Yürüyüşü başladı…