Ayak Bakımı İçin Öneriler

Ayak Bakımı İçin Öneriler

ABONE OL
Haziran 21, 2024 09:48
Ayak Bakımı İçin Öneriler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Çatlayan Topuklar

Çatlayan ayak topuklarınızı iyileştirmek, ipeksi bir görünüm kazandırmak istiyorsanız; ayaklarınızı ılık suyun içinde 15 dakika beklettikten sonra iyice kurulayın. Yoğun nem içeren kremi topuklarınıza ve ayak tabanınıza masaj yaparak bol miktarda sürün. Pamuklu çorap giyip uyuyun. Sabah uyandığınızda topuk çatlaklarının azaldığını göreceksiniz.

Topuk çatlaklarından kısa sürede ve garantili olarak kurtulmak istiyorsanız; pratik ayak bakım ürünü Ped Egg’i deneyebilirsiniz

Ayak Terlemesi

Ayak terlemesi; kötü kokuya neden olan bakterilerin üremesine ve parmak aralarında mantar oluşmasına sebebiyet verebilir. Günde 5 dakikanızı ayırarak uygulayabileceğiniz bakım yöntemi sayesinde ayaklarınızın terlemesini önleyebilirsiniz.

Kovanın içini ılık suyla doldurup 1 yemek kaşığı kuru nane ekleyip karıştırın. Ayaklarınızı suyun içine sokup 15 dakika bekletin. Sürenin sonunda ayaklarınızı ve parmak aralarınızı iyice kurulayın. Bebe pudrasını ayaklarınıza ve parmak aralarına bol miktarda sürün. Pamuklu çorap giyip uyuyun.

Ayakkabılarınızın içine az miktarda bebe pudrası serpmek gün boyunca ayaklarınızın terlemesini önleyecektir.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP