Adana’da Ekokırım Ve İklim Krizi Fotoğraf Sergisi

Adana’da Ekokırım Ve İklim Krizi Fotoğraf Sergisi

Dünya Çevre Gününde açılan sergide 50 fotoğraf yer alıyor. Sergi 7 Haziran tarihine kadar Büyükşehir Belediyesi Fuayesinde sergileniyor

ABONE OL
Haziran 6, 2024 12:07
Adana’da Ekokırım Ve İklim Krizi Fotoğraf Sergisi
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ADANA/ 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde Adana’da Büyükşehir Belediyesi, TMMOB Adana İl Koordinasyon Kurulu, Çevre Mühendisleri Odası Adana Şubesi ve Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği tarafından “Ekokırım ve İklim Krizi” konulu fotoğraf sergisi açıldı.

Adana Büyükşehir Belediyesi Tiyatro Salonu’nda 5-7 Haziran tarihleri arasında halka açık olacak bu sergide, çevre sorunlarını ve etkilerini çarpıcı bir şekilde gözler önüne seren 50’ye yakın fotoğraf yer alıyor. Serginin açılışı ABB Genel Sekreter Yardımcısı Gülşen Birgül Ağdemir, TMMOB Adana İKK Sekreteri Kerem Şahin, Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Deniz Orhan ile Adana Fotoğraf Amatörleri Derneği (AFAD) Başkanı Ertuğrul Ay tarafından gerçekleştirildi.

Çevre Mühendisleri Odası Başkanı Deniz Orhan, 5 Haziran Dünya Çevre Günü’nde düzenlenen özel fotoğraf sergisinin, çevre bilincini artırmayı amaçladığına dikkat çekerek, “Bu serginin çevresel farkındalığın yaygınlaşmasına önemli bir katkı sağlayacağına inanıyorum. Sergide yer alan fotoğraflar, çevre kirliliği, iklim değişikliği ve doğal yaşamın korunması gibi konulara dikkat çekerek, ziyaretçilerin çevreye duyarlılıklarını artırmayı hedefliyor. Bu etkinlik, hem sanatı hem de bilimi buluşturarak, çevre sorunlarına farklı bir perspektiften bakmamızı sağlıyor. Tüm çevre dostlarını bu anlamlı sergiyi ziyaret etmeye davet ediyoruz.” dedi.

Sergiye katkı koyan AFAD üyelerine Çevre Mühendisliği tarafından birer teşekkür belgesi verildi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP