18 yaşını dolduran 50 genç CHP’ye üye oldu

18 yaşını dolduran 50 genç CHP’ye üye oldu

Başkan Tanburoğlu: “Baba ocağının kapıları herkese açık”

ABONE OL
Mayıs 30, 2024 11:21
18 yaşını dolduran 50 genç CHP’ye üye oldu
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel geçtiğimiz ay gençler başta olmak üzere toplumun geneline Cumhuriyet Halk Partisi’ne, baba evine üye olmaya ve CHP’de siyaset yapmaya davet etmişti. Adana’da da CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in çağrısına kulak veren 18 yaşına giren 50 genç, düzenlenen törenle Cumhuriyet Halk Partisi’ne üyelik başvurusu yaptılar.

CHP Adana İl Başkanlığı’nda düzenlenen törene İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu, Adana Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Tanık, önceki dönem gençlik kolları başkanları ve il yöneticileri katıldı.

Törende üye olan gençlere rozet takan ve üyelik formlarını imzalayan İl Başkanı Doç. Dr. Anıl Tanburoğlu partiye katılan gençlere teşekkür ederek şunları söyledi: “Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in çağrısına kulak verip geldiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Baba ocağına hoş geldiniz. Bundan sonra sizlerle beraber çok çalışacağız, çok yorulacağız. Sizler için siyaset yapma süreci başlıyor. Kiminiz gençlik kollarında, kiminiz değişik mecralarda siyaset yapacaksınız. Yarın bu koltuklarda sizler olacaksınız. Bizlerden aldığınız bayrağı daha da yukarılara taşıyacağınızdan eminim. Sizler gençler olarak bizim gururumuzsunuz. Mustafa Kemal Atatürk’ün Cumhuriyeti emanet ettiği kişilersiniz. Alacağınız görevleri hakkıyla ve layıkıyla yerine getireceğinizden hiç şüphem yok. Her zaman ve her koşulda siz gençlerin yanında olacağım. Aramıza tekrar hoş geldiniz, iyi ki geldiniz.”

Ece Torun: “CHP’de siyaset yapmak onur ve gurur verici”

CHP’ye kayıt yaptıran gençler adına konuşan Ece Torun da duygu ve düşüncelerini paylaşırken şöyle konuştu: “Genel Başkanımız Özgür Özel’in özellikle gençlere ve kadınlara verdiği önemi gördüm. Genel Başkanımız Özgür Özel’in çağrısına kayıtsız kalamazdım. Mustafa Kemal Atatürk’ün kurduğu partiye üye olmak, burada siyaset yapmak onur ve gurur verici bir durum. Mevcut iktidarın politikalarından ve uygulamalarından gençler çok rahatsız. Türkiye’ye rahat nefes aldıracak tek parti Cumhuriyet Halk Partisi’dir. Bu ve buna benzer birçok nedenden dolayı CHP’ye üye oluyoruz. Arkadaşlarımla beraber Cumhuriyet Halk Partisi’nin başarısı için çalışacağız, daha çok genci partimize kazandıracağız. Yapılacak olan ilk genel seçimden başarıyla çıkıp, iktidarı alacağız. Bu sayede gençler kazanacak, Türkiye kazanacak, demokrasimiz kazanacak.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP