Safımız Belli Olsun !

Safımız Belli Olsun !

ABONE OL
Ocak 8, 2024 09:02
Safımız Belli Olsun !
1

BEĞENDİM

ABONE OL

ŞÜKRÜ IŞIK

Ben,
Nihal Atsız kadar Türkçü, Turancı;
Sultan Galiyev kadar Türkçü Komünist, Turancı;
Pir Sultan Abdal kadar Türkmen Alevisi ve Sünni;
Muhsin Yazıcıoğlu kadar Türkçü, Milliyetçi, Ülkücü;
Uğur Mumcu kadar Jakoben Atatürkçü, Sosyal Demokrat;
Toktamış Ateş kadar Demokrat, Atatürkçü;
Alparslan Türkeş tedrisatından geçmiş Ülkücü bir Türk Milliyetçisiyim.
Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yeniden Milli Mücadele ile ülkenin kuruluş felsefesine dönmesi gerektiğine inanan ve bunun yasal çerçevede mücadelesini veren bir bireyim.

1968’lerde Avrupa da başlayıp bize de sirayet eden öğrenci ve işçi eylemleri (içimizdeki yabancı istihbaratların yönlendirmesi ile) silahlı eylemlere dönüşmüş, 12 Mart gibi, 12 Eylül gibi binlerce masum insanın hayatına mal olan, on binlerce masum insanın istikbalinin karartıldığı döngülere sebep olmuştur.
Dünyaya yön veren Yahudi emperyalizmi 68’lerde Devrimci Gençlik adı altında sol örgütlenmeyi devlete sorun yapmış, akabinde milli manevi değerleri kullanılarak doğal refleks olarak Ülkücü örgütlenme oluşturulmuş, neticesinde iki tarafta da gariban Anadolu gençliği bir birine düşmüş, kardeş kardeşi kırmıştır. 80 ihtilali her iki gurubu da silindir gibi ezmiş, perişan etmiştir.

80 ihtilalinden sonra partiler ve liderler değişse de her gelen iktidar bir şekilde ABD projelerine paralel duruş sergilemiştir.
Dünya’da kendi kendine yeten 7 ülkeden biri iken samanı bile ithal eden, çiftçisi üretemez olmuş, sanayi üretimi bitirilmiş, tamamen dışa bağımlı hale getirilmiş, Devlet kurumlarına ait tüm gayrimenkulleri satılmış, fabrikaları kapatılmış, ülke iflas noktasına getirilmiştir.
Özellikle 2018 den sonra seri bir şekilde bitişe doğru son sürat giden ülkede çözüm üretmek şarttır.
Çözüm….
Tek çözüm, sağ sol, Ülkücü Devrimci demeden 68 ve 78 kuşağının bir araya gelip ortak bir noktada buluşması, partiler üstü bir platformda 1924 anayasası etrafında, kuruluş felsefesi ile yeniden Milli Mücadeleye, kuvva ruhu ile başlaması, Ülkeyi sil baştan Atatürk ilke ve inkılapları ışığında yeni baştan tesis etmesi, fabrika ayarlarına geri döndürmesidir.
Üreten, ürettiğini satan, içerde ve dışarda güçlü bir Türkiye haline gelmek için gereken ne ise yapılmalıdır.
Onun için bizim kuşak birbirine Komünist, Faşist demeyi bırakıp, şapkayı önüne koyup düşünmeli, empati yaparak karşısındakini anlamaya çalışmalı ve neticesinde YASAL, ORTAK EYLEMLER YAPILARAK ÜLKE OLARAK AYAĞA KALKILMALIDIR! DOST ACI SÖYLER
Hz. İbrahim ateşte yanarken bir güvercinin gagasıyla ateşe su taşıdığını gören diğer canlılar sormuş… “ Bu büyük ateşe senin gaganla götürdüğün su ne yapar ki… Su götürmek için çırpınıyorsun”
Güvercin cevap vermiş “ Ateş söndürmeyebilir ama tarafımız belli olsun, biz İbrahim’in yanmasını istemiyoruz”
Âcizane bizimde tarafımız belli olsun, Ülkem adına ne yapabiliriz arayış ve gayretindeyiz. Muhabbetle

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP