Hande Erçel

Hande Erçel

ABONE OL
Ocak 9, 2024 12:43
Hande Erçel
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Güneşin Kızları dizisiyle yıldızı parlayan Hande Erçel, 1993 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Üç yıl önce Azerbaycan’da düzenlenen bir güzellik yarışmasına katılan ve ikinci olan güzel oyuncu, daha sonra çeşitli projelerde yer alarak oyunculuk kariyerine başlamıştır. Son dönemde yıldızı parlayan ve dikkatleri üzerine çeken Erçel, dizide 17 yaşında bir kızı canlandırıyor.

Dizide süslü, neşeli, cesur, eğlenceli ve bir o kadar da güzel bir kız olan Selin karakterine hayat veren Hande Erçel, gerçekte de güzelliği ile dikkatleri çekiyor.
Henüz 22 yaşında olan güzel oyuncu, dizinin sevilen isimlerinden olmayı başardı. Öyle ki Güneşi Beklerken dizisinin ilk başladığı akşam hakkında binlerce tweet atılmış ve günün en çok konuşulan konularından biri olmuştu. Daha sonra biz de bu güzel oyuncunun kim olduğunu merak edip araştırmaya başladık.

İzmir’in kızlarının güzelliği ona da geçmiş; şu sıralar televizyonun en güzel oyuncularından. Güneşin Kızları dizisinden önce Çılgın Dershane ve Hayat Ağacı gibi projelerde de kendini gösterdi. Şuan eğitimini Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nde sürdürüyor.

Hande Erçel Nereli: İzmir
Hande Erçel Kaç Yaşında: 22
Hande Erçel Boyu:175
Hande Erçel Kilosu:55-56
Hande Erçel Saç Rengi: Kahverengi
Hande Erçel Göz Rengi: Kahverengi
Hande Erçel Sevgilisi: Bilinmiyor
Hande Erçel Twitter: handeercel

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP