Göğüs Ölçüsü Kadınların Psikolojisini Etkiliyor!

Göğüs Ölçüsü Kadınların Psikolojisini Etkiliyor!

ABONE OL
Aralık 31, 2023 20:17
Göğüs Ölçüsü Kadınların Psikolojisini Etkiliyor!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dünyanın en güzel kadını da olsa; göğüslerini beğenmeyen bir kadın kendine güven sorunu yaşıyor. Uzmanlarsa her bütçeye sahip kadının meme operasyonu yaptırabileceğini söylüyor Göğsünü beğenmeyen kadınların birçoğu psikolojik sorunlar yaşıyor.

Dünyanın en ünlü, en zengin ve en güzel kadını bile; göğsü küçükse büyütmeye, büyükse küçültmeye çalışıyor.

Vücut tipi önemli

Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı Op. Dr. Alper Tuncel; estetik cerrahi yöntemlerinin gelişmesiyle her bütçeye sahip kadının meme estetiği yaptırabileceğini söylüyor. Tuncel; estetiğin kadınların kendine olan güvenini artırdığını belirtiyor. Op. Dr. Alper Tuncel bu konuyla ilgili nelere dikkat edilmesi gerektiğini de anlattı: “Estetik operasyonla göğüslerini büyüttürmek isteyen kadınların; vücut yapısına uygun olan ölçüyü tercih etmeleri gerekiyor. Ayrıca vücut içerisine yerleştirilecek olan protezin de anatomik yapıya uygun olması doğal bir görüntü için çok önemli.”

Deneyimli cerrah şart

Tuncel; protezle ve kök hücre yağ enjeksiyonu ile meme büyütme ameliyatının, iyi ve kalıcı sonuç verdiğini, bu operasyonun emzirmeyi engellemediğini ve ayrıca kanser riskine de neden olmadığına da dikkat çekiyor. Tuncel öte yandan giydiği hiçbir şeyi üstüne yakıştırmayan, sürekli kambur ve kendini saklama eğiliminde olan büyük göğüslü kadınların göğüs küçültme operasyonunun tecrübeli bir plastik cerrah tarafından yapılması gerektiğini belirtiyor. Aksi takdirde istenmeyen sonuçların olabileceğini sözlerine ekliyor.

Meme büyüklüğü erkek içinde sorun

Yaşlanma ve aşırı kilo nedeniyle meme estetiği yaptıran erkeklerin sayısında da her geçen gün artış yaşanıyor. Çünkü erkekler de tıpkı kadınlar gibi memelerdeki aşırı büyüme yüzünden psikolojik sorunlar yaşıyor ve kendilerine olan güvenlerini kaybediyorlar.

Kısa sürede işe dönerler

Medical Park Acarkent Kliniği Plastik, Rekonstrüktif ve Estetik Cerrahi Uzmanı Doç. Dr. Cenk Şen; liposuction’la ya da doku çıkartılması yoluyla erkeklerin de memelerini küçültüp kısa sürede işlerine geri dönebileceğini söylüyor.

kaynak : Sabah İnternet

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP