Burun Estetiği ve Çene Altın Orantısı

Burun Estetiği ve Çene Altın Orantısı

ABONE OL
Aralık 26, 2023 18:32
Burun Estetiği ve Çene Altın Orantısı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Burun estetiği ve çene implant operasyonları yüzü en iyi toparlama ikilisinde en iyi kombin denilebilir. Yüz şeklindeki kusurları, orantısızlıkları, burun estetiği ameliyatıyanı sıra çene bölgesinde de ihtiyaç olan revizenin yapılmasıyla altın oranı sağlamak mümkün. İyi görünmek sizi her zaman mutlu eder.

Sosyal hayatta, iş ortamında bakımlı, genç ve zinde görünmek kendinizi çok daha iyi hissetmenize yol açar. Psikolojik yönden estetik ve plastik cerrahinin kişinin kendini dile getirmesinde ve dışavurumunda oldukça büyük orantıda rol oynadığını söylersek abartmamış oluruz.

Son beş yıl içerisinde yapılan burun estetiği ameliyatlarına ek olarak hastaya aynı zamanda çene operasyonu da yapılmasında artış var. Birbirini en iyi tamamlayan bu operasyon kombini kadınların özellikle Güney Amerika’nın favori kombini olmaya başlamış. Ancak bu kararı alırken iyi düşünmeniz gerekir. Burun estetiği ve çene tasarım değişikliği yüzünüzün hatlarını değiştirecektir. Aynaya baktığınızda kendinize çok da yabancılaşmayacaksınız belki ama hastalarımın beklentilerinin her zaman gerçekçi olmasına özen gösteririm.

Op. Dr. Güncel Öztürk
Estetik, Plastik ve Rekonstrüktif Cerrahi Uzmanı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP