Bedenimiz Ruhumuzun Aynadaki Yansımasıdır!

Bedenimiz Ruhumuzun Aynadaki Yansımasıdır!

ABONE OL
Aralık 25, 2023 14:43
Bedenimiz Ruhumuzun Aynadaki Yansımasıdır!
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Ruhumuz en çok yüzümüze yansır. Bu nedenle bütünsel tıpta, kisi aynı anda iç ve dış alanlarda tedavi edilir. Beden, duygu ve enerji alanlarında yapılan tedaviler kisiyi mutlu eden sonuçlar verir.

Kırışıklıklar, sarkmalar, lekelenmeler genelde enerji dengesizliğinin, tıkanıklığının organlarımızın optimum seviyede çalışmasını engellemesinden kaynaklanır. Bedenimiz ruhumuzun aynadaki yansıması gibidir. Yüz bu yansımanın en kuvvetli olduğu yerdir. “Gözünün feri kaçtı, yüzün solgun, seni üzen nedir?” deriz. İşte budur aslında tam da anlatmak istediğimiz. Batılı toplumlarda giderek rağbet gören Uzak doğu kökenli alternatif tıp tedavileri şimdilerde estetik tedavilerde tamamlayıcı ve hatta temelini oluşturacak bir başarı sağlamaya doğru yol alıyor. Akupunkturla sağlanan zindeliği ve iyilik halini söyle benzetebiliriz: Ağacın kökleri iyi olursa dallar ve yaprakları da iyi olur. Aynı kökler ve dallar gibi insanda da enerjinin aktığı kanallar mevcut. Enerji kanalları açık ve canlı olursa kisinin içsel enerjisi de yüksek olur. Bu sadece yüze değil, aslında tüm bedene yansır.

RUH GENÇ OLURSA BEDEN KOLAY YASLANMAZ

Yüzümüz sadece kozmetik açıdan bakılamayacak kadar önemli. Yüz, bedenin aynasıdır, çünkü buradaki problemler bize ruhumuz, iç enerjimiz hakkında çok önemli ipuçları verir. En önemlisi, problem çok daha ileri boyutlara varmadan bulup çözmemize yardımcı olur. Depresyondaysanız uzun zaman sonra yüzünüz kırışır, uyku uyuyamadıkça göz çevresi siyah renk alır. Bunları kapatmak sadece problemi maskelemeye ve daha büyümesine neden olur. Bu yüzden holistik tıbta (bütünsel tıp) kisi aynı anda iç ve dış alanlarda tedavi edilir. Beden, duygu ve düşünce enerji alanlarında yapılan tedaviler kalıcı ve kisiyi mutlu hissettiren sonuçlar verir. Ruhumuz genç olursa bedenimiz kolay yaslanmaz. Bu denge sağlandıkça kisi sadece güzelleşmez ama aynı zamanda gençleşir de. Enerji ne kadar iyi akarsa beden kendini o kadar iyi yeniler, hastalıkların oluşmasını engeller. Zamanı durduramayız ama onu yavaşlatmak elimizde.

GÖĞÜS İMPLANTLARI

Doğru uygulandığından hem salin, hem silikon implantlar doğal bir görünüme sahip olmanızı sağlar. Ancak her ikisinin de avantajları ve dezavantajları var. Bilimsel araştırmalar ve sosyal yasam gösteriyor ki silikon implantalar daha dogal duruyor. Salin implantlar ise daha az kontrol ve MR gerektirmediği için daha avantajlı. Hiçbir gögüs çifti birbirinin aynı olmadışına göre doşal göğüs seklinize uygun implant seklini seçmek son derece önemli. Göz yası implantlar, küçük göğüslü olup hacim isteyenler için ideal bir tercih olabilir. Yuvarlak Implantlar, dairesel ve yassıdır. Vücuttan daha ileri doğru çıkarak göğüsleri daha dikkat çekici hale getirirler. Implantların doğal göğüslerden daha dik durduğunu aklınızdan çıkarmayın. Bu yüzden doğru sekli bulmak, üst kısımların yakın olması açısından son derece önemlidir.

Implantın hissi doğal göğüsleriniz yağ ve kasdan oluşur. Bu da onların yumuşak olmasını sağlar. Bu etkiyi kopyalamak için bir çok plastik cerrah silikon implantları öneriyor. Jelimsi yapıları sayesinde salin implantlardan daha yumuşaklar. Implantın yerleştirilmesi Implantlar üç farklı yöntemle yerleştirilir. Kasın üzerinden, kasın altından ve kasın kısmen altından. Doktorunuzun implantı nereye yerleştirdiği sonuçlar açısından son derece önemli.

Şah Yaycı-Şamdan

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP