Kılıçdaroğlu, Ceyhan’ın Hanım Belediye Başkanı Hülya Erdem’i kabül etti

Kılıçdaroğlu, Ceyhan’ın Hanım Belediye Başkanı Hülya Erdem’i kabül etti

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Adana Ceyhan'ın Hanım Belediye Başkanı Hülya Erdem'i kabül etti. Bu arada Ceyhan'ın Reisi Ankara'da bir çok görüşmelerde bulundu.

ABONE OL
Haziran 21, 2023 13:57
Kılıçdaroğlu, Ceyhan’ın Hanım Belediye Başkanı Hülya Erdem’i kabül etti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

HABER: YAŞAR KARA

Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, güzel bir Türkiye için Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin yeni döneminde birlik ve beraberlik içinde çalışmaya devam edeceklerini belirtti.

Ceyhan’da herkesin her kesimin sorunlarına duyarlı yaklaşan, çözüm odaklı çalışmalarıyla dikkat çeken, sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini sergilemeye gayret eden Başkan Erdem, Ankara’daki temaslarını da sürdürüyor.

TBMM’nin 28. Dönemi nedeniyle çalışmaları yerinde gören ve bu kapsamda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu başta olmak üzere CHP Grup Başkanvekilleri Burcu Köksal, Ali Mahir Başarır’ı ziyaret eden, başarılar dileyen Başkan Hülya Erdem’in ziyaretleri bununla sınırlı kalmadı.

TBMM Başkanvekilliğine seçilen Gülizar Biçer Karaca’nın yanı sıra CHP Adana Milletvekilleri Müzeyyen Şevkin ve Ayhan Barut’la da görüşen Başkan Erdem, Şanlıurfa Milletvekili Mahmut Tanal’la da bir araya geldi.

Misafir olduğu önemli isimlere Ceyhanlıların selamını ileten Çukurova’nın tek, Ceyhan’ın ilk ve tek kadın Belediye Başkanı Hülya Erdem, mecliste bazı milletvekilleri ve belediye başkanlarıyla da görüş alışverişinde bulundu.

Başkan Erdem, “Milletvekillerimize yeni dönemlerinde başarılar diliyorum. Hep birlikte daha güçlü, daha özgür bir Türkiye için çalışmaya devam ediyoruz” diye konuştu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP