Sağlık, huzur, barış ve esenlik diliyorum…

Sağlık, huzur, barış ve esenlik diliyorum…

Sevginin, kardeşliğin, barışın, hoşgörünün, dayanışmanın kalpleri doldurduğu Ramazan Ayı’nın sonunda ulaştığımız Ramazan Bayramı’na; depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızdan ötürü buruk ve kederli giriyoruz.

ABONE OL
Nisan 20, 2023 12:10
Sağlık, huzur, barış ve esenlik diliyorum…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sevginin, kardeşliğin, barışın, hoşgörünün, dayanışmanın kalpleri doldurduğu Ramazan Ayı’nın sonunda ulaştığımız Ramazan Bayramı’na; depremde kaybettiğimiz vatandaşlarımızdan ötürü buruk ve kederli giriyoruz. Depremlerde çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetti, çok sayıda insanımız yakınlarını, sevdiklerini enkaz altında kaybetmenin acısını yaşıyor ve yine çok sayıda vatandaşımız yaralandı. Yanı sıra insanlarımız evlerinden, işlerinden oldu. Depremin açtığı yaraları hep birlikte sarmaya çalışıyoruz.

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak depremde hem Adana’da yoğun çalışma gerçekleştirdik hem de depremde yara alan diğer kentlerimize destek gönderdik. Dayanışma ruhuyla çalışmaya devam ediyoruz.

Milletimiz necip bir millettir ve zor durumlarda kenetlenerek, birlik beraberlik göstermesini her zaman bilmiştir. Bundan sonra da böyle olacaktır.

Ramazan ayı ve Ramazan Bayramı bizlere; küskünlüklerin, dargınlıkların sona ermesi, toplumsal birlikteliğin pekişmesi, umudun, güzel günlere inancın dört bir yana dağılması ve zor durumdaki insanlarla dayanışma sergilenmesi adına en güzel fırsat.

Depremin ardından hala dayanışmaya ihtiyaç olan vatandaşlarımız bulunduğunu unutmamalı, olası felaketlere karşı önlem alma kararlılığımızın zamana yenik düşmesine engel olmalıyız.

Adana Büyükşehir Belediyesi olarak iyi günde, kötü günde hemşehrilerimizin yanındayız ve yanında olmaya devam edeceğiz

Bu duygu ve düşüncelerle hemşehrilerimin, milletimizin ve İslam Alemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, sağlık, mutluluk, esenlik, huzur ve barış diliyorum.

 

Zeydan Karalar

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP