İktidar Değişecek Ülkede Bayram Havası Sürecek

İktidar Değişecek Ülkede Bayram Havası Sürecek

Toplum yaşantısında çok önemli yeri bulunan bayramlarımız, herkesi birbirine yakınlaştıran, ortak düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve beraberliği sağlayan özel günlerdir.

ABONE OL
Nisan 20, 2023 14:51
İktidar Değişecek Ülkede Bayram Havası Sürecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İnanıyoruz ki bu bayram umudun bayramı, gelecek güzel günlerin habercisi olsun. Milletimizin rahat nefes alacağı, kardeşlik türkülerinin söylendiği bir döneme giriyoruz. Bu umudu 14 Mayıs’ta demokrasi ile taçlandıracağız

EKONOMİK ZORLUKLARLA GEÇEN SON BAYRAMLARIMIZ OLSUN

Millet olarak, bayramların getirdiği kardeşlik, barış ve huzur ortamının değerini kavrayarak, iyiye ve güzele yönelmeli; hayatımıza hoşgörüyü egemen kılarak, her türlü dargınlık ve kırgınlıkları bir tarafa bırakarak kucaklayabilmeliyiz. Tutulan oruçlarımızın edilen dualarımızın neşeye evrildiği bu günleri hoşgörüyle taçlandırmalıyız. Ekonomik zorluklarla sınandığımız bu sene yaşadığımız Ramazan Bayramının tatsız geçen son bayram olmasını diliyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle Ramazan Bayramının tüm insanlığa, ülkemize ve coğrafyamıza barış, huzur ve güven getirmesini diliyor, tüm Müslüman aleminin Ramazan Bayramının kutluyorum.

Orhan SÜMER
Adana Milletvekili

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP