Hüseyin Döngel

Hüseyin Döngel

ABONE OL
Nisan 21, 2023 12:02
Hüseyin Döngel
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Hüseyin Döngel
Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü

KozanBilgi.Net olarak bu haftadan itibaren ilçemiz Kozan’a başarılı hizmetleri olmuş bir birinden değerli insanlarımızı çat kapı habersiz olarak gidip bir fotografını çekerek o kişiler hakkındaki duygularımızı objektif olarak yansıtmaya çalışacağız.

İlçemizin bu başarılı insanlarının tanıtılması ve gün ışığına çıkarılması için sizlerinde değerli yorumlarınızın büyük payı olacaktır.

Bu hafta sizlere çok değer verdiğim bir arkadaşımı ekranlarınıza getiriyorum. Hüseyin Döngel

Sayın Döngel Kozan İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünde mutemetlik yaparak matematiğe ve muhasebeye meydan okumuş her zaman dürüst, mütevazi ve çalışkan bir insandır.

Yüzündeki gülümsemesi hiç bir zaman eksilmeyen Döngel, ilçemiz Kozan’daki tüm öğretmenlerin sevdiği değer verdiği ve olmazsa olmaz insanlardan birisidir. Kim olursa olsun bürosuna uğradığında sıcak bir çayı her zaman olan ve hoş sohbeti ile gönüllerde taht kurmuş ve hayatını bilgisayarlardaki gelişmelere göre planlayıp her hafta bilgisayarını yenilemeye çalışmış bir dahidir.

Hüseyin Döngel’i kısaca tanımlamak gerekirse nezaketin, saygının ve hoş görünün bir arada toplandığı gerçek bir dost diyebiliriz.

Sevgili Hüseyin Döngel,

Bu hafta bizim ilçemiz Kozan’da değer verdiğimiz ve önemsediğimiz en başarılı devlet memurlarımızdan birisi olarak sizi sayfamızda görmek bizim için büyük bir mutluluktur.

Yüzünüzdeki gülümseme hiç bir zaman eksik olmasın.

Türkeş MANGA
KozanBilgi.Net Kurucusu ve
Genel Yayın Yönetmeni

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP