İYİ Parti Lideri Dervişoğlu Trabzon’da: “İhanete Bayrak Açıyorum” Mitingi Düzenlenecek

İYİ Parti Lideri Dervişoğlu Trabzon’da: “İhanete Bayrak Açıyorum” Mitingi Düzenlenecek

ABONE OL
Kasım 7, 2026 08:52
İYİ Parti Lideri Dervişoğlu Trabzon’da: “İhanete Bayrak Açıyorum” Mitingi Düzenlenecek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İYİ Parti Genel Başkanı Müsavat Dervişoğlu, Karadeniz turu kapsamında bugün Trabzon’da vatandaşlarla bir araya geliyor. İYİ Parti tarafından organize edilen “İhanete Bayrak Açıyorum” temalı büyük miting için hazırlıklar tamamlandı.

Miting Saat 15.00’te Başlayacak

Trabzon meydanında gerçekleştirilecek olan miting, bugün saat 15.00 itibarıyla başlayacak. Bölge halkının ve partililerin yoğun katılım göstermesi beklenen organizasyonda Dervişoğlu, gündemdeki siyasi ve ekonomik gelişmelere dair kritik açıklamalarda bulunacak.

Dervişoğlu’ndan Miting Öncesi Çağrı

Miting öncesinde yurttaşlara çağrıda bulunan İYİ Parti Lideri Dervişoğlu, birlik ve beraberlik mesajı verdi. Ülke gündemine ilişkin sert eleştirilerde bulunması beklenen Dervişoğlu, konuşmasında şu ifadeleri kullandı:

“Haksızlığa, hukuksuzluğa, adaletsizliğe ve ihanete hep birlikte bayrak açacağız.”

Trabzon’daki buluşmanın ardından Dervişoğlu’nun Karadeniz programı kapsamındaki temaslarına devam edeceği öğrenildi.

Bilgi Paylaştıkça Çoğalır!

KozanBilgi.Net’te yer alan Yüz Binin üzerinde haber, yazı ve fotoğraflar emeğin ve yerel gazeteciliğin bir ürünüdür.
Ticari amaç olmamak üzere içeriklerimizi KozanBilgi.Net’i kaynak göstererek ve aktif bağlantı vererek sevdiklerinizle veya sitenizde gönül rahatlığıyla paylaşabilirsiniz.

" />
" />

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.