Ankara kulislerini sarsan fon soruşturmasında kritik bir son dakika gelişmesi yaşandı. Soruşturma sürecinde istifasını sunan AKP Genel Başkan Yardımcısı Fatma Betül Sayan Kaya’nın kararı, Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından kabul edildi.
Gelişmeyi kamuoyuna duyuran AKP Sözcüsü Ömer Çelik, partideki son duruma dair önemli açıklamalarda bulundu.
AKP Sözcüsü Ömer Çelik yaptığı son dakika açıklamasında, fon soruşturması kapsamında istifa eden Fatma Betül Sayan Kaya’nın istifasının Erdoğan tarafından onaylandığını bildirdi.
Çelik, açıklamasının devamında Kaya’nın parti kurullarındaki görevinin sona erdiğini vurgulayarak, kendisinin artık MYK ve MKYK üyesi olmadığını net bir dille ifade etti.
" />
" />
GÜNDEM
28 Ekim 2026