Kadriye Kasapoğlu Mahkemede İsyan Etti: Tek Bir Telefon 11 Ay Cezaevinde Yatırdı
  • KozanBilgi.Net
  • Gündem
  • Kadriye Kasapoğlu Mahkemede İsyan Etti: Tek Bir Telefon 11 Ay Cezaevinde Yatırdı

Kadriye Kasapoğlu Mahkemede İsyan Etti: Tek Bir Telefon 11 Ay Cezaevinde Yatırdı

ABONE OL
Ağustos 20, 2026 16:07
Kadriye Kasapoğlu Mahkemede İsyan Etti: Tek Bir Telefon 11 Ay Cezaevinde Yatırdı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Özel Kalem Müdürü Kadriye Kasapoğlu, devam eden İBB davası kapsamında mahkemede dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Soruşturma sürecinde incelenen tek bir telefon nedeniyle aylarca hapis yattığını belirten Kasapoğlu, yaşadığı mağduriyeti ve adalet mücadelesini duruşma salonunda dile getirdi.

“Oğlumdan 11 Ay Ayrı Kaldım”

Duruşmadaki savunmasında yargılama sürecine ve tutukluluk süresine tepki gösteren Kasapoğlu, sadece tek bir telefon incelemesi gerekçe gösterilerek 11 ay boyunca cezaevinde kaldığını ifade etti. Bu süreçte oğlundan uzun süre ayrı kalmanın duygusal ağır yükünü taşıdığını belirten Kasapoğlu, hukuk mücadelesinde uğradığı haksızlığa dikkat çekti.

Telefon İncelemesi ve Yargılama Süreci

Soruşturma dosyasında yer alan ve tutukluluk haline gerekçe gösterilen telefon dijital materyal incelemesinin bu kadar uzun sürmesine tepki gösteren Kasapoğlu’nun savunması, duruşma salonunda ve kamuoyunda geniş yankı buldu. İBB davasında savunmaların alınmasına ve yargılama sürecine devam ediliyor.

www.kozanbilgi.net internet sitesinde yayınlanan yazı, haber ve fotografların her türlü telif hakkı KozanBilgi.Net'e aittir. İçerikleri kaynak göstererek alabilirsiniz.




Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.