" />

Dünya Bu İddiayı Konuşuyor: ABD İsrail’e Karşı İran’a İstihbarat mı Verdi?
  • KozanBilgi.Net
  • Gündem
  • Dünya Bu İddiayı Konuşuyor: ABD İsrail’e Karşı İran’a İstihbarat mı Verdi?

Dünya Bu İddiayı Konuşuyor: ABD İsrail’e Karşı İran’a İstihbarat mı Verdi?

ABONE OL
Temmuz 3, 2026 10:19
Dünya Bu İddiayı Konuşuyor: ABD İsrail’e Karşı İran’a İstihbarat mı Verdi?
0

BEĞENDİM

ABONE OL

ABD basını dünya gündemini sarsacak bir iddia paylaştı. İddiaya göre Washington yönetimi, müttefiki İsrail’i durdurmak istedi. Bu yüzden Amerika, Tahran yönetimine çok gizli bilgiler aktardı. İki ülke arasındaki bu sıcak gelişme, özellikle Orta Doğu’da tüm dengeleri değiştirebilir.

Gizli Suikast Planı Endişesi

Söz konusu iddiaların arkasında çok kritik bir dönem var. Çünkü bu olay, iki ülke arasında barış görüşmeleri sürerken yaşandı. Washington, İsrail’in Tahran’daki heyete suikast yapmasından korktu. Ayrıca Amerika, bu saldırının barış sürecini tamamen bitireceğini düşündü. Sonuç olarak yönetim, müttefikinin gizli operasyon planını bozmak istedi.

Washington’dan Tahran’a Net Uyarı

Ortaya çıkan çarpıcı detaylar bunlarla sınırlı kalmadı. Yapılan iddiaya göre, ABD İsrail İran istihbarat paylaşımı doğrudan gerçekleşti. Washington, olası büyük saldırılara karşı Tahran’ı açıkça uyardı.

Üstelik bu sızıntı sonrasında Tel Aviv hattında sesler yükseldi. Küresel siyaseti etkileyen bu iddia hakkında resmi kurumların ne diyeceği merak ediliyor. Gelişmeleri yakından izliyoruz.

www.kozanbilgi.net internet sitesinde yayınlanan yazı, haber ve fotografların her türlü telif hakkı KozanBilgi.Net'e aittir. İçerikleri kaynak göstererek alabilirsiniz.



Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.