Fantezi ve arabesk müziğin sevilen sesi Cengiz Kurtoğlu, dün akşam saatlerinde aniden rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Şiddetli burun kanaması şikayetiyle acil servise başvuran usta sanatçının, yapılan detaylı tetkikler sonucunda kalp damarlarında ciddi sorunlar olduğu belirlendi.
Hastanede gerçekleştirilen anjiyo ve kontrollerde, Kurtoğlu’nun iki damarının tıkalı olduğu tespit edildi. Doktorların acil müdahale kararı alması üzerine sanatçı operasyona alındı.
Edinilen bilgilere göre;
Tıkalı damarlardan birine başarılı bir operasyonla stent takıldı. * Diğer tıkalı damar için ise vücudun toparlanması amacıyla yaklaşık bir ay sonra ikinci bir müdahale planlandı.
Sanatçının yakın çevresinden ve hastane kaynaklarından alınan bilgiye göre, operasyonun başarılı geçtiği ve Cengiz Kurtoğlu’nun genel sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. Tedbir amaçlı müşahede altında tutulan sanatçının, kısa süre içinde taburcu edilmesi bekleniyor.
KozanBilgi.Net ailesi olarak usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu’na acil şifalar diliyor, en kısa sürede sağlığına kavuşarak aramızda görmeyi temenni ediyoruz.
1
Kozan’ın Değerli İş İnsanlarından Eyüp Göçer’i Kaybettik
2
Başkan Tanburoğlu: “Cumhuriyet Halk Partisi korkmaz, sinmez, geri çekilmez!”
3
CHP de değişimin ayak sesleri
4
Adana sel oldu, Zeydan Karalar’a sahip çıkmak için Uğur Mumcu Meydanı’na aktı
5
Zeydan Karalar için Silivriye’de noktalanacak Özgürlük Yürüyüşü başladı…