AKP’li vekilden çarpıcı itiraf: “Tökezleme içindeyiz”

AKP’li vekilden çarpıcı itiraf: “Tökezleme içindeyiz”

ABONE OL
Eylül 20, 2024 16:24
AKP’li vekilden çarpıcı itiraf: “Tökezleme içindeyiz”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

AKP Aksaray Milletvekili Cengiz Aydoğdu, partisinin Aksaray’daki ‘Türkiye Buluşmaları’ programında yaptığı konuşmada, AKP’nin içinde bulunduğu durumu eleştirerek dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Aydoğdu, ekonomide yaşanan zorluklara değinerek, “Bugünlerde bir tökezleme içindeyiz. Bu gerçeği kabul edeceğiz. Vatandaşımız enflasyon konusunda dertli” ifadelerini kullandı.

ENFLASYON VE FİYAT ARTIŞLARINI KABUL ETTİ

Aydoğdu, konuşmasında enflasyon ve fiyat artışlarının vatandaşları zorladığını kabul etti. “Bugünlerde bir tökezleme içindeyiz. Bizim şiarımız halden anlamaktır. Vatandaşımız bu enflasyon fiyat farkları konusunda dertli. Biz bu konuyu da anlıyoruz” diyerek, parti olarak ekonomide yaşanan sorunların farkında olduklarını belirtti.

ERKEN SEÇİM ÇAĞRISINA YANIT

Erken seçim çağrılarına da değinen Aydoğdu, “Hodri meydan diyoruz” ifadesiyle muhalefetin çağrılarına yanıt verdi. Bu açıklama, AKP’nin karşı karşıya kaldığı siyasi baskılara rağmen erken seçime hazır oldukları mesajını taşıyor.

Aydoğdu, AKP’nin 2002 yılında iktidara geliş sürecini hatırlatarak, partinin başarısının milletin halinden anlamaktan geçtiğini vurguladı. “Milletimizin kalbiyle muhatap olduk, milletin derdi ile dertlendik” diyen Aydoğdu, AKP’nin geçmişte halkla kurduğu bağın bugünlerde zorlandığını kabul etti.

Türkiye’nin büyük bir imparatorluğun mirasçısı olduğunu belirten Aydoğdu, ülkenin bulunduğu coğrafyada sürekli zorluklarla karşı karşıya olduğunu söyledi. “Üzerimizde mütemadiyen operasyonlar çekilen bir ülkeyiz” diyerek, ülkenin karşı karşıya olduğu dış tehditlere ve ekonomik baskılara dikkat çekti.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.