Vali Yavuz Selim Köşger Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 185. Yıl dönümünü Kutladı
  • KozanBilgi.Net
  • Adana
  • Seyhan
  • Vali Yavuz Selim Köşger Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 185. Yıl dönümünü Kutladı

Vali Yavuz Selim Köşger Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 185. Yıl dönümünü Kutladı

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 185. Yıl dönümünü Yayımladığı Basın Açıklamasıyla Kutladı

ABONE OL
Haziran 14, 2024 11:42
Vali Yavuz Selim Köşger Jandarma Teşkilatının Kuruluşunun 185. Yıl dönümünü Kutladı
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Vali Köşger’in Basın açıklaması şöyle;

1839 yılından beri ülkemizin bölünmez bütünlüğü, milletimizin huzuru ve devletimizin güvenliği için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayarak özveriyle hizmet veren; tarihi şan, şeref ve başarılarla dolu Jandarma Teşkilatımızın kuruluşunun 185. yıl dönümü kutlamanın gururunu yaşıyoruz.

Ülkemizin en köklü ve deneyimli kurumlarından biri olan Jandarma Teşkilatımız; sosyal hukuk devleti çerçevesinde temel hak ve özgürlüklerin korunması, toplumsal hayatın huzur ve güven içerisinde düzenli bir şekilde sürdürülmesi amacıyla birçok kritik alanda önemli sorumluluklar üstlenmiştir.

Terörle mücadele, kaçakçılık, organize suçlar başta olmak üzere kamu düzenin korunması gibi konularda canla başla çalışırken afet ve acil durumlarda yardım elini uzatmak gibi insan odaklı hizmetlerde de görev alan Jandarma Teşkilatımız; sahip olduğu bilgi birikimiyle, modern donanımıyla, eğitimli personeliyle, üstün vazife bilinciyle geçmişte olduğu gibi bugün de ülkemizin önemli bir gücünü oluşturmaktadır.

İlimizde de dikkat çeken çalışmaları ile adeta hiçbir suçluya göz açtırmayan Jandarmamız, şehrimizin huzur ve güvenliğinin tesisinde hiç kuşkusuz sağduyulu hemşehrilerimizle beraber en büyük pay sahibidir. Jandarmamızın her koşulda yürüttüğü bu hizmetler, ülke ve millet olarak geleceğe olan güvenimizi ve inancımızı daha da arttırmaktadır.

Vatan sevgisini her türlü değerin üstünde tutan Jandarma Teşkilatımızın görev ve sorumluluklarını, bugün olduğu gibi gelecekte de aynı kararlılıkla sürdüreceğine ve başarılarının artarak devam edeceğine yürekten inanıyorum.

Bu duygu ve düşüncelerle; kadim şehrimizde huzur ve güven ortamının sağlanmasında emeği geçen jandarmamız başta olmak üzere bu güzide teşkilatımızın tüm mensuplarına başarılar diliyorum. Jandarmamızın 185. yaşını kutluyor, mukaddes vatan toprağı uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, görevleri başında bulunan jandarmamıza aileleriyle birlikte sağlık, mutluluk ve başarılar diliyorum.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP