Ünlü oyuncu köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti

Ünlü oyuncu köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti

Karayip Korsanları'nın filminin oyuncusu Tamayo Perry, Hawaii'de sörf yaparken köpek balığı saldırısına uğradı. 49 yaşındaki Perry, hayatını kaybetti.

ABONE OL
Haziran 30, 2024 08:33
Ünlü oyuncu köpekbalığı saldırısında hayatını kaybetti
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Johnny Depp’in başrolünde yer aldığı Karayip Korsanları serisinin dördüncü filmi Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde (İngilizce Adı: Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides) filmindeki rolüyle öne çıkan Tamayo Perry köpekbalığının saldırması sonucunda hayatını kaybetti.

49 yaşındaki oyuncunun pazar günü öğleden sonra öldüğü açıklandı. Olayın yaşandığı

Malaekahana Plajı’na acil servisler çağrıldı. Aynı zamanda cankurtaran olan Perry’nin jet ski ile kıyıya getirilmesinin ardından sağlık görevlileri öldüğünü açıklandı.

Karayip Korsanları: Gizemli Denizlerde filminin yanı sıra Lost, Hawaii Five-0, Blue Crush ve Charlie’s Angels 2 yapımlarında ve bir Coca-Cola reklamında da yer aldı.

Oahu’nun doğu yakasında doğan Perry, on yılı aşkın süredir profesyonel olarak sörf yapıyordu.

Honolulu Okyanus Güvenliği şefi Vekili Kurt Lager, Perry’nin herkes tarafından sevilen bir cankurtaran olduğunu söyledi: “Tamayo’nun kişiliği bulaşıcıydı ve insanlar onu ne kadar sevse, o da herkesi daha çok seviyordu. Tamayo’nun ailesine başsağlığı dileriz.”

Belediye Başkanı Rick Blangiardi de Perry’nin ölümünü “trajik bir kayıp” olarak niteledi: “Tamayo efsanevi bir su adamıydı ve son derece saygı görüyordu, burada büyüdü ve okyanus güvenliği ekibimizin harika bir üyesiydi.”

Pazar öğleden sonra böyle bir çağrı almanın hayal edilmesi zor olduğunu söyleyen Blangiardi, Perry’nin ailesine yas tutmaları için mahremiyet verilmesi çağrısında bulundu.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP