Evde Hızlı Saç Uzatan Bitkisel ve Doğal Kürler

Evde Hızlı Saç Uzatan Bitkisel ve Doğal Kürler

ABONE OL
Nisan 18, 2024 19:52
Evde Hızlı Saç Uzatan Bitkisel ve Doğal Kürler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Saç uzatmak, yalnızca kadınları değil aynı zamanda erkekleri de ilgilendiren konular arasında yer alıyor. Özellikle zaman içerisinde yıpranan ya da çeşitli nedenlerden ötürü kısa kestirilen saçların, daha hızlı uzamasına yönelik uygulanan yöntemler, çoğu zaman istenilen sonucu sunmuyor. Bir konuda net konuşulması gerekirse saçların bir anda onlarca santim uzamasını beklemek yanlış olacaktır.
Saçlarınızı uzatmaya yönelik kullanacağınız kozmetik ürünler ise çoğu zaman beklediğiniz sonuçları almanıza yardımcı olmayabilir. Örneğin, bazı kozmetik ürünlerin yarattığı yan etki nedeniyle saçların uzama periyodu kısalıyor olsa da saçlarda yıpranma ve özellikle renginde bozulma görülebilmektedir. Bu nedenle evinizde hazırlayacağınız ürünlerin çok daha yararlı olacağını bilmelisiniz.
Hemen her konuda doğallığı ön planda tutup önerilerimizi bu yönde yapıyoruz. Diğer pek çok konuda olduğu gibi saç uzatmada da daha doğal ürünlerin seçilmesi hiç kuşkusuz sonuçların kalıcı olmasını sağlamakta aynı zamanda saçlarınıza bakım yapmanıza yardımcı olmaktadır. Bu nedenle aşağıda sizler için derlediğimiz bilgilerde evinizde hızlı saç uzatan bitkisel ve doğal kürlere göz atabilirsiniz.

hakkindabilginedir2016_2016-04-02_23-42-52-300×156.jpg

Evde Hızlı Saç Uzatan Bitkisel ve Doğal Kürler

Evinizde saç uzatmak için kullanabileceğiniz pek çok ürün bulunmasına karşın, bunlar genellikle doğal yağ içeriğine sahip olan ürünlerden oluşmaktadır. Çocukluk yıllarınızdan itibaren size saçlarınız için önerilen zeytinyağı oldukça etkili olmakla birlikte beraberinde kullanılabilecek farklı ürünler de bulunuyor. Aşağıda bu ürünlerin bazılarına göz atabilirsiniz.
Doğal yağlar içerisinde yer alan jojoba, Hindistan cevizi ve zeytinyağını bir arada kullanabileceğiniz gibi hazırlamış olduğunuz maske ve kürlere de dahil edebilirsiniz. Bu ürünlerden istediğiniz sonucu alabilmeniz için çok kısa süreli de olsa yağı ısıtıp (sıcak su dolu bir kap içerisinde) saçlarınıza pamuk yardımı ile sürmenizi öneriyoruz.
Geçmişten günümüze değin yaygın olarak kullanılan yumurta akı ise bir diğer hızlı saç uzatan ürün olarak öne çıkıyor. Tek başına etkili olabildiği gibi yumurta akını, zeytinyağı ile karıştırarak kullanmanız durumunda düzenli kullanım ile saçlarınızın daha hızlı uzamaya başladığını görebilir aynı zamanda saçlarınızın çok daha canlı ve göz alıcı olduğunu hissedebilirsiniz.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP