Sarıçam’da Şeffaf Belediyecilik Başlıyor

Sarıçam’da Şeffaf Belediyecilik Başlıyor

CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, ”Birlikte kazanacağız, birdlike yöneteceğiz. Sarıçam’da ranta, yolsuzluğa geçit vermeyeceğiz.” dedi.

ABONE OL
Mart 17, 2024 07:36
Sarıçam’da Şeffaf Belediyecilik Başlıyor
0

BEĞENDİM

ABONE OL

SARIÇAM/ADANA-CHP’nin Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, 1 Nisan’dan itibaren yeni bir sayfa açılacağını, şeffaf belediyecilik hizmetinin başlayacağını söyledi. Göçmen,”Birlikte kazanacağız, birlikte yöneteceğiz. Sarıçam’da ranta, yolsuzluğa geçit vermeyeceğiz.” dedi.

4 yıldır Sarıçam’da ilçe başkanlığı yaptığını, Sarıçam’ın sorunlarıyla iç içe yaşadığını, sıkıntıları birlikte çektiklerini ifade eden CHP Sarıçam Belediye Başkan Adayı Hüseyin Göçmen, sandığa gidinceye kadar Sarıçam’da çalmadık kapı gitmedikleri ev kalmayacaklarını belirtti.

Gençler ve kadınlarla yola çıktıklarını da dile getiren Göçmen her gittiği mahallede sevgi gösterileri ile karşılanıyor. Göçmen ev ziyaretlerine, esnaf ziyaretlerine ve mahalle toplantılarına büyük önem verdiklerinin altını da çizdi.

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar döneminde “Rant değil” hizmet geldiğini, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın Sarıçam’a büyük önem verdiğini belirten Hüseyin Göçmen şöyle konuştu:

“Projelerimizi her gittiğimiz yerde paylaşıyoruz. Sizlere Şeffaf Belediyecilik sözü veriyoruz, hizmet sözü veriyoruz. İhalelerle kimseyi zengin etmeyeceğiz, ranta izin vermeyeceğiz. İçinizden biriyim, ithal aday değilim.

Sarıçam’ın parasını kimsenin çarçur etmesine izin vermeyiz. Belediye bütçemizi Sarıçam için harcayacağız. İmarla, ihalelerle kimseyin zengin etme peşinde olmayacağız.

Sarıçam’da şeffaf belediyecilik dönemini başlatacağız. 1Nisan’da Sarıçam’da yeni bir sayfa açılacak. Bu sayfalara Sarıçam’ın hikayesi yazılacak.

Sarıçam’a kreşleri peş peşe açacağız. Halk Marketlerini, yöresel ürünler pazarlarını önemsiyoruz. Sarıçam’da hiç kimsenin yatağına aç girmemesi için Aşevleri açacağız. Emeklilerimiz için de dinlenme evlerini en kısa sürede hizmete açacağız.

TMMOB bağlı odalardan proje desteği alacağız. Plansız proğramsız hizmetimiz olmayacak. Sarıçamlılara Belediyemizin kapıları sonuna kadar açık olacak. Belediye Meclisi toplantılarımızı izleyebilecek, canlı yayınlarla evlerinizden. işyerlerinizden izleyebileceksiniz”.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP