Ekrem İmamoğlu’ndan Oya Tekin’e Destek

Ekrem İmamoğlu’ndan Oya Tekin’e Destek

ABONE OL
Mart 26, 2024 07:24
Ekrem İmamoğlu’ndan Oya Tekin’e Destek
0

BEĞENDİM

ABONE OL

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, Seyhan Belediye Başkan Adayı Oya Tekin ile birlikte bir video paylaşımında bulundu.

Ekrem İmamoğlu, “Güzel Adana’ya İstanbul’dan selamlarımızı iletiyoruz” diyerek başladığı konuşmasında şunları ifade etti;

“Oya Tekin Başkanımızla İstanbul’da buluştuk, Adana’yı konuştuk. Adana’yı elbette çok seviyorum, elbette Zeydan Başkanıma başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Adana’nın bir çok ilçesinde mevcudun üzerine ilçe koyacak derecede başarı elde edeceğiz. Bu noktada hem bir kadın adayımız olarak hem de Seyhan’a güzel hizmetler vereceğini hissettiğim birlikte üzerine konuştuğumuz süreçte çok başarılı olacağına inandığım Oya Tekin Başkanıma da başarılar diliyorum. Yolu açık olsun. Önümüzdeki 5 yılda Seyhan’la ilgili de elimizden gelen bütün deneyimimizle Oya Tekin Başkanımla iş birliği yapma arzusunda oluruz. Birlikte çok güzel işlere imza atarız. Oya Tekin Başkanımı destekliyoruz. Adana’da Seyhan’da ki bütün hemşerilerimizin de Oya Başkanıma destek olmasını diliyoruz. Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlıyorum, kucaklıyorum. İnşallah 1 Nisan’dan sonra ilk Adana ziyaretimizde Seyhan’da Oya Hanım başkanlığındaki süreçte birlikte oluruz” dedi.

İmamoğlu görüşmenin sonunda, “Oya Başkanım size de başarılar dilerim, tebrik ederim, yolunuz açık olsun. Ekibinizle beraber iyi bir dönem olsun inşallah” dedi.

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP