Dr. Ayyüce Türkeş Şehit Evinde

Dr. Ayyüce Türkeş Şehit Evinde

Dr. Ayyüce Türkeş ,Bu vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

ABONE OL
Mart 20, 2024 10:13
Dr. Ayyüce Türkeş Şehit Evinde
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Dr. AYYÜCE TÜRKEŞ’TEN ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

İYİ Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Ayyüce Türkeş yaptığı seçim programları kapsamında sivil toplum kuruluşları, okullar, muhtarlar ve şehit ailelerine de ziyaretlerini sürdürüyor.

Vatan uğruna toprağa düşen şehitleri unutmayarak 2015 yılında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütü üyeleri tarafından şehit edilen Polis Memuru Mustafa Turanlı’nın ailesine taziye ziyaretinde bulundu.

Ayyüce Türkeş yanındaki heyet ile birlikte 2015 yılında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütü üyeleri tarafından şehit edilen Polis Memuru Mustafa Turanlı’nın Annesi Kısmet Turanlı’yı Çukurova Huzurevleri mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.
Turanlı ailesine başsağlığı dileklerini ileten Türkeş, şehidin annesi Kısmet Turanlı ve ailesinin her zaman yanında olacaklarını ifade etti.

‘Sizin evladınız, bizim evladımızdır. Sizlerin acısı, bizim acımızdır. Acınızı yürekten paylaşıyoruz. Evladınız, bu vatan için, bu memleket için şahadet şerbetini içti. Geride bıraktığı en değerli varlığı olan sizler, şehidimizin devletimize, milletimize ve bizlere emanetisiniz. Sizlere her zaman sahip çıkacağız” Mekanı cennet olsun. Nur içinde yatsın” diye konuştu.

Şehit Polis Memuru Mustafa Turanlı’nın annesi Kısmet Turanlı ise , “ Ayyüce Türkeş Şehit Ailelerini unutmayarak bizleri ziyarete geldiler, Kendilerinden Allah razı olsun. Şehitlik en yüce mertebedir. Oğlum Mustafa Ne mutlu ki bu mertebeye ulaştı. Ne mutlu, Türk milletinin göğsünü kabartan geçmişi ile gurur duymasını sağlayan Şehitlere. Ne mutlu biz şehit ailelerine” diyerek, duygularını dile getirdi.

İYİ PARTİ Adana Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayyüce Türkeş sosyal medya hesabından da ziyaretle ilgili şu paylaşımı yaptı:

“2015 yılında Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bölücü terör örgütü üyeleri tarafından şehit edilen Polis Memuru Mustafa Turanlı’nın kıymetli annesi Kısmet Turanlı’yı ziyaret ettik.

Bu vatan uğruna toprağa düşen tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyoruz.”

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP