Menopozda mısınız? Rahat Etmeniz İçin Püf Noktalar…

Menopozda mısınız? Rahat Etmeniz İçin Püf Noktalar…

ABONE OL
Ocak 13, 2024 16:11
Menopozda mısınız? Rahat Etmeniz İçin Püf Noktalar…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Sıcaktan uzak durun – kolaylıkla çıkarabileceğiniz ve tekrar giyebileceğiniz rahat giysiler giyin. Doğal iplikten yapılmış giysiler giyin. Etkili bir şekilde nemi emebilen pamuk yatak takımı ve gece elbiseleri kullanın.

Sıcak sudan kaçının – çay ve kahve gibi sıcak içecekleri, alkol ve baharatlı yiyecekleri fazla tüketmeyin. (Çay ve kahveden uzak durmak iyi bir fikirdir çünkü kafein kansızlığa ve vücutta kalsiyum kaybına neden olabilir.) Çaya gereksinim duyuyorsanız, bitki çayını deneyin.

Sigara içmeyin – sigara kullanımı kalp rahatsızlığı ve osteoporoz riskini arttırır, bu nedenle bırakmayı deniyor fakat tamamen kurtulamıyorsanız, şuan sağlığınız için bırakmanın tam zamanı.
S

ağlıklı bir diyete katlanın ve bol bol egzersiz yapın – bu, fiziksel fayda sağladığı kadar stres seviyenizi minimuma indirmenize de yardımcı olur. Başlamak için asla geç kalınmış sayılmaz!

Bol bol su için – su müthiş bir temizleyici ve saflaştırıcıdır. Aynı zamanda hararet, baş ağrısı ve kuru cilt gibi belirtilerde yardımcıdır.

Destek alın -. Ailenizle konuşun; eğer hiç kimseniz yoksa herhangi bir yerden destek almaktan çekinmeyin.
Pozitif kalmayı deneyin – ve unutmayın, bu yaşantınızda daimi bir süreç.​

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP