Bu Yıl Uymanız Gereken Yeni Tavsiyeler

Bu Yıl Uymanız Gereken Yeni Tavsiyeler

ABONE OL
Aralık 14, 2023 18:25
Bu Yıl Uymanız Gereken Yeni Tavsiyeler
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Cosmo kadınlarını yeni moda akımları, yeni açılan mekanlar ya da en son magazin haberleri konusunda bilgilendirme görevimizi yıllardır yerine getiriyoruz. Tabii sorumluluklarımız arasında ilişkinizi sağlam temeller üzerine oturtmak da var. Bunun için en önemli faktörlerden biri de seks. Seks konusunda geriye dönük küçük bir araştırma yaptık. Kitapları, televizyon dizilerini, filmleri, şarkıları ve hatta bazı ünlülerin söylediklerini göz önüne alarak bazı cesur seks önerilerini bir araya getirdik. Geçtiğimiz yıl içinde gerçekleşen olayları düşünerek derlediğimiz bu bilgilerle önümüzdeki ayları çok daha mutlu geçirebilirsiniz. Önerilerimiz sayesinde daha mutlu ve heyecanlı bir seks hayatınızın olacağını ise garanti ediyoruz.

1. Cosmopolitan’da geçtiğimiz yıl yayınlanan seks yazıları arasında en dikkat çeken öneri, erkek arkadaşınıza atacağınız “Seni istiyorum” yazan cep telefonu mesajı oldu.

2. Bir araştırma, erkeklerin en sevdiği çocukluk karakterlerinden birinin He-Man olduğunu ortaya çıkardı. Bir She-Ra kostümü bulmanın zamanı gelmiş demek ki!

3. Sevgilinizin üstüne çıkın ve boynundan başlayarak onu öpücüklere boğun. Bu esnada ellerinizi vücudunda dolaştırın. Tam sevişme moduna geçtiğiniz anda üstünden kalkın ve mutfağa su almaya gidin. İşte o anda sizi ne kadar çok istediğinin farkına varacak ve geri dönmeniz için sabırsızlanacaktır. Aynı pozisyona geri döndüğünüzde, çok ateşli bir seks yaşayacağınızı garanti edebiliriz.

4. Sevişme esnasında erkek arkadaşınızın gözlerini birçok kez bağladığınızdan eminiz. Peki ipek bir eşarpla ağzını bağlamayı hiç denediniz mi? Bu beklenmedik hareketiniz ona fazlasıyla seksi gelecektir. Ayrıca inlemelerini bastırmanızda da seksi bir taraf olduğunu söylememize izin verin.

5. Evde spor yapmak için aldığınız pilates topunu duvara dayayın, sevgilinizden onun üstüne oturmasını isteyin ve sonra onun kucağına oturun.

7. Çamaşır makinesinin üzerine oturun, erkek arkadaşınızın beline bacaklarınızı sarın ve heyecanın başlamasına izin verin.

8. Cameron Diaz, “Arada sırada üzerinizi çıkarmadan sevişmeyi deneyin. Hiç beklemediğiniz şeyler olabilir” diyor.

9. Makarnanıza biraz safran katmayı deneyin. 2011 yılında yapılan bir araştırmaya göre, safran afrodizyak etkisi yapıyor.

10. Bir Amerikan prezervatif markasının yaptığı araştırma, en cesur sevişme alanlarından birinin başkasının yatağı olduğunu ortaya çıkarmış.

11. Geçtiğimiz sezon boyunca True Blood oyuncularının yaptığı gibi, yarı giyinik bir şekilde sevişmeyi deneyin.

12. Standartlarınızı yüksek tutun. Çünkü bu şekilde çok yakışıklı bir erkekle orgazmı garantiliyorsunuz.

13. Erkek arkadaşınızın sevişme esnasında üzerinizdeyken altınıza bir yastık koyun. Bu sayede sevgilinizin G noktanızı bulmasını kolaylaştırabilirsiniz.

14. Sting, “Eşimle seks hayatımızı tiyatro sahnesi gibi görüyorum. İyi görünmek ve onun da şık olmasını istiyorum” diyor.

15. Bir araştırma, erkeklerin zihinsel olarak tahrik olmadıkları takdirde tutkularını kaybettiklerini ortaya çıkarmış. Aşk ve ilişki uzmanı Ava Cadell’e göre sevgilinizle değişik pozisyonlar denediğinizde onu daha çok tatmin edebiliyorsunuz. Örneğin bir dahaki sefere üzerine çıktığınızda, sırtınız ona dönük olsun. Sizi farklı bir şekilde gördüğünde daha istekli olacaktır.

16. Sevişirken sevgilinizden saçlarınızı çekmesini isteyin. Kafa derisinde çok fazla sinir ucu bulunduğundan dolayı sevişme esnasında bu bölge daha da hassas bir hale geliyor.

17. Bir gençlik aşk romanı okumayı deneyin. Çünkü araştırmalara göre bu tip kitaplar yetişkinler için olanlardan daha heyecanlandırıcı olabiliyor.

18. Tüm vücudunu ıslak öpücüklere boğun. Daha sonra bu bölgelere küçük bir pervane tutup tahrik olmasını sağlayın.

19. Birlikte, iki erkeğin aşk yaşadığı Brokeback Dağı filmini izleyin. Bir araştırma sonucuna göre, kadınlar erkek romantizmi karşısında çok heyecanlanıyor.

20. Buyurgan olun. Yeni bir araştırmaya göre, yatakta ne istediğini söyleyen kadınlar, konuşmayan kadınlara kıyasla daha fazla orgazm oluyor.

22. Sabahları daha çok sevişin. Çünkü bir araştırma sonucu, sabah sevişen çiftlerin daha mutlu olduğunu söylüyor.

23. Sevişme esnasında erkek arkadaşınızın poposunu elleyin. Burası nadiren ilgi gören bir bölge olduğundan dolayı, oraya dokunduğunuzda her zamankinden fazla heyecanlanacaktır.

24. İngiliz TV sunucusu Holly Willoughby, “Ne zaman yeni bir ayakkabı alsam, onları dışarıda giymeden önce seks esnasında ayağıma geçiriyorum” diyor.

25. Heidi Klum, “Seksi bir jartiyeri çok kullanışlı buluyorum ve çok seviyorum” diyor.

26. Sevgilinize ne kadar istekli olduğunuzu belli edin. İlişki uzmanlarına göre “Seninle baş başa ve çırılçıplak kalmak için heyecanlanıyorum” demeniz onun sevişme isteğini iki katına çıkarıyor.

27. Erkek arkadaşınızdan Channing Tatum’un rol aldığı ve bir striptizciyi canlandırdığı Magic Mike filmini izlemesini isteyin. Daha sonra orada gördüğü sahne şovlarını sizin yatak odanızda gerçekleştirmesini rica edin.

28. İşten eve geç döndüğünüzde trençkotunuzun içine hiçbir şey giymeyin ve sevgiliniz size kapıyı açar açmaz ona sürprizinizi gösterin. Ne kadar geç kaldığınızı kesinlikle kafasına hiç takmayacaktır.

29. Gossip Girl dizisindeki Blair ve Chuck’ı örnek alın: Gittiğiniz bir partinin vestiyeri veya montların konulduğu bir odada sevişmeyi deneyin.

30. Salatanıza çinkolu susam ekleyin. Çünkü Doktor Mehmet Öz’e göre çinko, testosteron seviyenizi artırıyor ve bu da seks dürtünüzü harekete geçiriyor.

31. Bir Cosmopolitan araştırmasına göre, erkekler yoga pantolonuyla dar bluz kombinasyonunu çok seksi buluyor.

32. Game of Thrones dizisindeki seks sahnelerini göz önüne alarak, yakalanma olasılığınızın yüksek olduğu yerlerde sevişin. Bu heyecanı artıracaktır.

33. Duş yaparken sevgilinize katılın. Bir Cosmo araştırmasına göre, erkeklerin yüzde 48’i sabunlu seksi çok kışkırtıcı buluyor.

34. En sevdiğiniz televizyon programı esnasında sevgilinizle sevişmeye başlayın. Araştırmacılar, erkeklerin seks hayatlarının beklenmedik gelişmelere gebe olmasından hoşlandığını söylüyor.

35. Bir üniversite araştırmasına göre sevişme esnasında çalınması tavsiye edilen şarkılar arasında Marvin Gaye’in herhangi bir şarkısı, Maroon 5’ın seslendirdiği She Will Be Loved ve David Guetta’nın şarkısı Sexy Bitch yer alıyor.

Cosmopolitan

Bu yazı yorumlara kapatılmıştır.


HIZLI YORUM YAP